17.4 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Το Apple Watch αποκτά το δημοφιλές chatbot της OpenAI με την εφαρμογή watchGPT

    Είτε χρησιμοποιείτε τακτικά το ChatGPT είτε θέλετε να το ελέγξετε για πρώτη φορά, το επιτυχημένο chatbot του OpenAI έκανε το άλμα στο Apple Watch με μια αποκλειστική εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που ονομάζεται watchGPT.

    Η νέα εφαρμογή καθιστά δυνατή την αλληλεπίδραση με το ChatGPT απευθείας στον καρπό σας με το Apple Watch και περιλαμβάνει ακόμη και μια επιπλοκή εάν θέλετε να προσθέσετε γρήγορη πρόσβαση στο πρόσωπο του ρολογιού σας.

    Το watchGPT είναι τώρα διαθέσιμο ως εφάπαξ αγορά 3,99 $/4,99 ευρώ από το App Store.

    ■ Key Features:

    – Interact with ChatGPT right from your Apple Watch

    – Quickly get answers to your questions or generate longer messages without typing

    – Share the outcome of your interaction with others via text, email or social media

    – Set the app as a complication for easy access

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.