18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το Apple TV HD με το αρχικό τηλεχειριστήριο Siri είναι πλέον Vintage

    Η Apple αυτή την εβδομάδα πρόσθεσε το Apple TV HD με το αρχικό Siri Remote στη λίστα vintage προϊόντων της. Η συσκευή έγινε vintage στις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με ένα εσωτερικό σημείωμα που έλαβε το MacRumors.

    Όταν το Apple TV HD κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015, ήρθε με ένα τηλεχειριστήριο Siri πρώτης γενιάς χωρίς λευκό δακτύλιο γύρω από το κουμπί Μενού — μόνο οι μονάδες που αποστέλλονται με αυτό το τηλεχειριστήριο χωρίς δακτυλίους θεωρούνται πλέον vintage. Η Apple πρόσθεσε ένα λευκό δαχτυλίδι στο κουμπί Μενού το 2017 για να κάνει το κουμπί πιο εμφανές όταν παίρνεις το τηλεχειριστήριο.

    Οι μονάδες Apple TV HD που αποστέλλονται με τηλεχειριστήριο Siri με λευκό δαχτυλίδι (το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται το τηλεχειριστήριο Siri πρώτης γενιάς) ή το τηλεχειριστήριο Siri δεύτερης γενιάς (ασημί με κυκλικό trackpad) δεν έχουν ταξινομηθεί ως vintage.

    Μια συσκευή ταξινομείται ως vintage αφού έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που η Apple διένειμε τη συσκευή προς πώληση. Τα vintage προϊόντα δεν είναι συνήθως κατάλληλα για επισκευές στα Apple Stores ή σε εξουσιοδοτημένους παρόχους σέρβις της Apple, εκτός εάν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα ανταλλακτικά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.