13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το φημολογούμενο μόντεμ 5G της Apple για iPhone έχει προμηθευτές που ανταγωνίζονται για παραγγελίες

    Το φημολογούμενο μόντεμ 5G της Apple έχει πολλούς προμηθευτές που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην τελική συναρμολόγηση του τσιπ, σύμφωνα με μια νέα έκθεση.

    Ενώ το ειδικά σχεδιασμένο μόντεμ πιθανότατα θα κατασκευάζεται από τον συνεργάτη της Apple για την κατασκευή τσιπ TSMC, το τελικό στάδιο συσκευασίας μπορεί να διεκπεραιωθεί από άλλους προμηθευτές. Η δημοσίευση της Ταϊβανέζικης αλυσίδας εφοδιασμού DigiTimes ανέφερε σήμερα ότι η ASE Technology και η Amkor Technology «ανταγωνίζονται» για τη συσκευασία των τσιπ μόντεμ. Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη εμπειρία στη συσκευασία των τσιπ μόντεμ της Qualcomm, αναφέρει η έκθεση.

    Η Qualcomm είναι επί του παρόντος ο αποκλειστικός προμηθευτής μόντεμ 5G για συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της σειράς iPhone 14, αλλά η Apple εδώ και καιρό φημολογείται ότι σχεδιάζει το δικό της τσιπ 5G ως εσωτερική αντικατάσταση. Τον περασμένο μήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Qualcomm, Cristiano Amon, δήλωσε ότι περίμενε ότι το μόντεμ 5G της Apple θα είναι έτοιμο το 2024, αλλά ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και τρία χρόνια για να απομακρυνθεί πλήρως η Apple από την Qualcomm.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.