14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple μοιράζεται τη νέα διαφήμιση «Hello Yellow» για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus

    Η Apple μοιράστηκε μια νέα διαφήμιση “Hello Yellow” που προωθεί το νέο κίτρινο φινίρισμα που κυκλοφόρησε σήμερα για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Η διαφήμιση περιλαμβάνει έναν συνδυασμό ζωντανής δράσης και κινουμένων σχεδίων και έχει οριστεί για το τραγούδι “Le Banana Split” του Lio.

    Η νέα επιλογή χρώματος δίνει στα iPhone 14 και iPhone 14 Plus κάποια νέα προσοχή μετά την κυκλοφορία των συσκευών τον Σεπτέμβριο του 2022. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν την Παρασκευή και οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες και η διαθεσιμότητα στα καταστήματα ξεκίνησαν σήμερα. Δεν υπάρχουν αλλαγές στις συσκευές πέρα ​​από το νέο κίτρινο φινίρισμα και η τιμολόγηση παραμένει η ίδια.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.