23 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το τμήμα περιεχομένου της Apple TV+ φέρεται να είναι «τεντωμένο» καθώς επιταχύνεται η έλευση νέων σειρών και ταινιών

    Το Business Insider παρουσίασε ένα ενδιαφέρον άρθρο σήμερα με μερικά ηχητικά άρθρα και πληροφορίες από πράκτορες του Hollywood που συνεργάζονται με την Apple και πηγές μέσα στην ομάδα περιεχομένου του Apple TV+.

    Παρά το γεγονός ότι είναι εύκολα η πιο πολυμήχανη εταιρεία οικονομικά, το άρθρο προτείνει ότι το τμήμα περιεχομένου της Apple TV+ είναι υποστελεχωμένο οδηγώντας σε ζητήματα ανάπτυξης νέου περιεχομένου.

    Η έκθεση αναφέρει ότι η υποδομή της Apple TV+ είναι γενικά όχι με μεγάλη συνέπεια με διάφορα ζητήματα να εμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένων των ενοχλητικών σχεδίων μάρκετινγκ της τελευταίας στιγμής, όπως η μη προετοιμασία υλικού τύπου εγκαίρως για την έναρξη μιας νέας σειράς ή ταινίας.

    Οι δικηγόροι της Apple λέγεται επίσης ότι δεν είναι εξοικειωμένοι με κοινές πρακτικές νόμου ψυχαγωγίας του Hollywood. Ένα στέλεχος είπε ότι η Apple άρχισε ακόμη και να μεταδίδει μια σειρά πριν από την υπογραφή μιας σύμβασης, μια ένδειξη ότι η εταιρεία απλά χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους για να χειριστεί τις απαιτήσεις που υπάρχουν πλέον.

    Καθώς οι καθυστερήσεις παραγωγής που σχετίζονται με την πανδημία χαλαρώνουν, η Apple βρίσκεται τώρα σε μια θέση όπου κάνει περισσότερα ταυτόχρονα έργα από ποτέ. Το άρθρο αναφέρει ότι αυτό αναδεικνύει ζητήματα εσωτερικής διαχείρισης, λόγω έλλειψης πόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει επίσης πρόβλημα εξάντλησης των εργαζομένων λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας.

    Η Apple TV+ θέλει να παράγει όλο και περισσότερο από το περιεχόμενό του αποκλειστικά στο εσωτερικό της εταιρείας, αντί να χορηγεί άδειες από εξωτερικά στούντιο. Ωστόσο η έκθεση αναφέρει ότι “θέλουν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους .. αλλά δεν έχουν τους ανθρώπους.”

    Παρόλο που το άρθρο επικεντρώνεται στο τμήμα περιεχομένου, είναι επίσης αλήθεια ότι η τεχνική πλευρά του TV+ παραμένει επίσης υπανάπτυκτη, με γενικά παράπονα πελατών λόγω ενός συγκεχυμένου περιβάλλοντος του χρήστη της εφαρμογής, επίμονα ζητήματα ποιότητας ροής σε συσκευές όπως το Roku και το Amazon Fire για ορισμένους χρήστες κ.α

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.