18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το πολυαναμενόμενο iPhone event της Apple θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου

    tim-cook-apple-ceo

    Η Apple θα μας παρουσιάσει και επίσημα το επερχόμενο iPhone 6 σε event που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με δημοσίευμα του πάντα αξιόπιστου Re/code. Η Apple σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενός μεγάλου media event τον μήνα που συνήθως μας παρουσιάζει νέες συσκευές iPhone και που δεν είναι άλλος από τον Σεπτέμβριο.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “H Αpple έχει προγραμματίσει ένα πολύ μεγάλο media event για την 9η Σεπτεμβρίου – μια ημερομηνία που αυτόματα αποκτάει ιδιαίτερη αξία για όσους παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της. Όπως και με προηγούμενα event που πραγματοποιήθηκαν μέσα στον Σεπτέμβριο η εστίαση τους θα γίνει πάνω στα επόμενης γενιάς iPhones που αναμένεται να έχουν μεγαλύτερες οθόνες 4.7 και 5.5 ιντσών και νέους επεξεργαστές Α8. Η Apple δεν αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για το παραπάνω μέχρι στιγμής”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles