16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το ντεμπούτο του headset μικτής πραγματικότητας της Apple αναμένεται την άνοιξη

    To φημολογούμενο headset AR και VR της Apple θα μπορούσε τελικά να κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο την άνοιξη του 2023, με μια παρουσίαση πριν από το WWDC να αναμένεται και πιθανή κυκλοφορία το φθινόπωρο.

    Η Apple αναπτύσσει νέα προϊόντα βασισμένα σε headsets εδώ και αρκετό καιρό, με ένα headset AR μικτής πραγματικότητας με δυνατότητες VR να θεωρείτε πλέον προ των πυλών. Μάλιστα πλέον πιστεύεται ότι η Apple θα μπορούσε επιτέλους να επιδείξει το υλικό της μέσα στους επόμενους μήνες.

    Μια αναβολή του 2022 ανάγκασε την Apple να καθυστερήσει την προγραμματισμένη παρουσίαση του headset τον Ιανουάριο του 2023, υποστηρίζει το ενημερωτικό δελτίο “Power On” του Mark Gurman για το Bloomberg, αλλά τώρα η Apple προφανώς στοχεύει σε μια εαρινή αποκάλυψη πριν από το WWDC 2023.

    Όσο για το πότε θα φτάσει στους καταναλωτές, τα σχέδια για μια κυκλοφορία στα τέλη του 2023 εξακολουθούν να είναι φαινομενικά σε καλό δρόμο, ειδικά για το φθινόπωρο. Η μαζική παραγωγή για τα headsets είχε προηγουμένως φημολογηθεί ότι θα ξεκινήσει στις αρχές του 2023, κάτι που θα ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα που εικάζουν πολλοί ότι θα ακολουθήσει η Apple.

    Η Apple υποτίθεται ότι έχει ήδη μοιραστεί το υλικό με αρκετούς “προγραμματιστές λογισμικού υψηλού προφίλ” για δοκιμή και για έγκαιρη πρόσβαση για την ανάπτυξη του πρώτου κύματος εφαρμογών τρίτων. Το λειτουργικό σύστημα, με την κωδική ονομασία «Borealis», θα αναφέρεται δημόσια ως «xrOS», ενώ το headset είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει με το όνομα «Reality Pro».

    Ο Gurman επιμένει ότι η ανάπτυξη του είναι ακόμη σε εξέλιξη καθώς και των αποφάσεων σχετικά με τα σχέδια μάρκετινγκ που επεξεργάζονται.

    Ωστόσο, καθώς η Apple φέρεται να φέρνει πόρους από άλλες ομάδες υλικού και λογισμικού, υπάρχει μια προειδοποίηση ότι η εστίαση της Apple στο να βγάλει τα headset αυτά στην αγορά θα μπορούσε να επηρεάσει την κυκλοφορία άλλων προϊόντων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.