13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το νέο MacBook Pro 16 ιντσών προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 22 ώρες – την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα σε Mac

    Το νέο μοντέλο MacBook Pro 16 ιντσών της Apple διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 22 ώρες – η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που προσφέρεται ποτέ σε Mac.

    Και τα δύο νέα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών προσφέρουν μία επιπλέον ώρα διάρκειας μπαταρίας σε σχέση με τους προκατόχους τους, αυξάνοντας από 17 σε 18 ώρες στο μοντέλο 14 ιντσών και 21 σε 22 ώρες στο μοντέλο 16 ιντσών. Για σύγκριση, τόσο το M1 όσο και το M2 MacBook Air προσφέρουν διάρκεια μπαταρίας 18 ώρες, ενώ το MacBook Pro 13 ιντσών προσφέρει 20 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό έχει επιτραπεί από την αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας, αλλά η Apple λέει ότι τα τσιπ ‌M2‌ Pro και ‌M2‌ Max προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση για παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και μείωση της ενέργειας που καταναλώνουν κατά τη διάρκεια ζωής τους σε σύγκριση με το M1 Pro και Μ1 Max chips από την προηγούμενη γενιά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.