16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το νέο Apple TV φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το 2022 με αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά

    Τον Μάιο, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ισχυρίστηκε ότι ένα νέο Apple TV θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Τον περασμένο μήνα, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε επίσης ότι ένα νέο Apple TV “πλησιάζει” και “θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει φέτος .”

    Με μια νέα έκδοση του Apple TV λοιπόν ίσως να γίνει διαθέσιμη και πριν τις γιορτές και με βάση αυτό τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο βάσιμα φημολογούμενα νέα χαρακτηριστικά που μπορεί να φέρει.

    • Ταχύτερο τσιπ: Ο Gurman είπε ότι το νέο Apple TV θα είναι εξοπλισμένο με ένα τσιπ A14 Bionic, το οποίο βρίσκεται επίσης σε όλα τα μοντέλα iPhone 12 και στο iPad Air τέταρτης γενιάς. Το αναβαθμισμένο τσιπ θα έχει ως αποτέλεσμα ταχύτερη απόδοση σε εφαρμογές και παιχνίδια σε σύγκριση με το τρέχον Apple TV 4K με τσιπ A12 Bionic.
    • Αυξημένη RAM: Το επόμενο Apple TV θα έχει επίσης αυξημένη μνήμη RAM 4 GB, από 3 GB στο τρέχον Apple TV 4K, σύμφωνα με τον Gurman. Η ενίσχυση της μνήμης θα συνέβαλε σε ταχύτερη απόδοση και απόκριση.
    • Νέα έκδοση του Siri Remote: Στην έκδοση beta του iOS 16, ανακαλύφθηκαν αναφορές σε επίπεδο κώδικα σε μια νέα και ακυκλοφόρητη έκδοση του Siri Remote για το Apple TV. Δεν είναι σαφές ποιες νέες δυνατότητες θα έχει το ενημερωμένο τηλεχειριστήριο, αλλά πολλοί πελάτες ελπίζουν στην ενσωμάτωση τσιπ U1 για την υποστήριξη Find My.
    • Χαμηλότερη τιμή: Το νέο Apple TV θα έχει βελτιωμένη τιμολόγηση, σύμφωνα με τον Kuo, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερη τιμή για τους πελάτες. Το τρέχον Apple TV 4K ξεκινά από $179 με 32 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το παλαιότερο Apple TV HD παραμένει διαθέσιμο για $149. Συγκριτικά, υπάρχουν πολλά στικάκια ροής από επωνυμίες όπως το Chromecast και το Roku που διατίθενται από $25 έως $50.

    Το τρέχον Apple TV 4K ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2021 και κυκλοφόρησε ένα μήνα αργότερα. Είναι ασυνήθιστο για το Apple TV να λαμβάνει ανανέωση υλικού κάθε χρόνο, επομένως η κυκλοφορία του 2023 μπορεί να είναι πιο πιθανή από το 2022, αλλά ο Kuo και ο Gurman είναι και οι δύο αξιόπιστες πηγές και οι φήμες υποδηλώνουν ότι το νέο μοντέλο θα ήταν μια μικρή ενημέρωση μπροστά στα μεγαλύτερα πλάνα της Apple και έτσι ίσως το δούμε και φέτος….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.