17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τι κάνει ο πρώην Apple SVP Scott Forstall στις μέρες μας;

    ss (2012-10-30 at 04.15.58)

    Για χρόνια αποτέλεσε έναν από τους δημιουργικούς τροχούς του Steve Jobs. Βρισκόταν πίσω από το iOS στα πρώτα του βήματα και σίγουρα ήταν και παραμένει ένα μεγάλο ταλέντο που πλέον όμως αποτελεί παρελθόν από την Apple. O λόγος για τον Scott Forstall που είχαμε να τον βλέπουμε σχεδόν σε όλες τις παρουσιάσεις της Apple.

    O Forstall αρνήθηκε να υπογράψει την ανακοίνωση/απολογία της Apple σχετικά με την νέα εφαρμογή των χαρτών η οποία αντικατέστηκε τα Google Maps στο iOS 6.0 ενώ μετέπειτα βγήκε στην επιφάνεια πως ο χαρακτήρας τους και το εγωπαθές ταπεραμέντο του είχε φτάσει άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple όπως ο Jonathan Ive στα όρια του νευρικού κλονισμού. Με τον Steve Jobs να έχει φύγει από την ζωή, ο μόνος που μπορούσε να τον ελέγξει ως χαρακτήρα, ο Forstall ήταν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και έτσι ο Tim Cook τον Οκτωβρίου του 2012 δεν άργησε με μια θαρραλέα ομολογούμενος κίνηση να του δείξει την πόρτα της εξόδου από την Apple.

    Εκ τότε ελάχιστα έχουν γραφτεί για τις δραστηριότητες του δύστροπου αλλά πάντα ταλαντούχου Forstall.

    Με σημερινή αναφορά του The Information που αναδημοσιεύτηκε στο Business Insider  o πρώην SVP της Apple ταξιδεύει πλέον συχνά, δίνει συμβουλές σε strartups ενώ επίσης αφιερώνει και αρκετό χρόνο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

    Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ο Forstall πέρασε τον προηγούμενο χρόνο στην Ιταλία και την Αφρική. Σχετικά με τις μελλοντικές του δραστηριότητες αν και όπως είναι φυσικό έχει μεγάλη ζήτηση ο ίδιος μάλλον θα ξεκινήσει την δική του εταιρεία με άγνωστο ακόμη αντικείμενο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles