19.9 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Τι ΔΕΝ περιμένουμε να δούμε στο #AppleEvent της 8ης Μαρτίου

    Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση την Τρίτη 8 Μαρτίου, με το tagline “Peek Performance”, όπου αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο iPhone SE, iPad Air και τουλάχιστον ένα νέο Mac.

    Η Apple θεωρείται ότι έχει ένα πολυάσχολο έτος ανακοινώσεων προϊόντων για το 2022, συμπεριλαμβανομένων πολλών νέων Mac, τουλάχιστον τριών νέων Apple Watches, νέων iPhone και πολλά άλλα. Η εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας είναι η πρώτη του έτους, αλλά θα αφορά όπως όλα δείχνουν λίγες ανακοινώσεις προϊόντων από τη λίστα για το 2022.

    Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε την λίστα αυτών που ΔΕΝ περιμένουμε να δούμε στο event της Τρίτης.

    Μεγαλύτερος Apple Silicon iMac

    Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τουλάχιστον ένα νέο Mac στην εκδήλωσή της την επόμενη εβδομάδα, αλλά αυτό είναι απίθανο να είναι ένα μεγαλύτερο iMac με δικό της επεξεργαστή. Η Apple αναβάθμισε για τελευταία φορά το iMac με το σχεδιασμό 24 ιντσών που τροφοδοτείται από το τσιπ M1.

    Το άλλο iMac στη γραμμή πωλήσεων, το iMac 27 ιντσών , συνεχίζει να διαθέτει ένα σχεδόν 10 ετών σχεδιασμό, αλλά η Apple φημολογείται ότι εργάζεται σε ένα νέο μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο iMac με επεξεργαστή της Apple φημολογείται ότι τροφοδοτείται από τα τσιπ M1 Pro και M1 Max, θα διαθέτει miniLED οθόνη, οθόνη ProMotion και σχεδιασμό παρόμοιο με τον iMac των 24 ιντσών.

    2ης γενιάς AirPods Pro

    Τα AirPods Pro δεύτερης γενιάς θα κυκλοφορήσουν φέτος εάν οι φήμες επαληθευτούν, αλλά δεν θα είναι στην επερχόμενη εκδήλωση την Τρίτη 8 Μαρτίου. Τα AirPods Pro δεν έχουν αναβαθμιστεί από το 2019 όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά, εκτός από την προσθήκη μιας MagSafe θήκης φόρτισης για αυτά τον περασμένο Οκτώβριο. Η δεύτερη γενιά ακουστικών υψηλών προδιαγραφών της Apple αναμένεται να διαθέτει ένα νέο, πιο συμπαγές σχεδιασμό, υποστήριξη για ήχο Lossless, μια νέα θήκη φόρτισης και πιθανώς ορισμένες λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας.

    Apple’s AR/VR Headset

    Η φημολογούμενη κυκλοφορία του AR / VR headset της Apple μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ανακοίνωση από την εταιρεία φέτος, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να πραγματοποιηθεί. Ενώ η Apple εργάζεται πάνω σε αυτό το project για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι φήμες λένε ότι αυτό το event της Τρίτης δεν θα είναι η στιγμή που θα ακούσουμε γι ‘αυτό.

    Η Apple σχεδίαζε αρχικά μια παρουσίαση τους τον Ιούνιο, στο WWDC, αλλά πρόσφατες αναφορές για θέματα που έχουν δημιουργηθεί κατά την παραγωγή τους έχουν θέσει υπό αμφισβήτηση ένα τέτοιο χρονοδιάγραμμα, υποδηλώνοντας ότι μια κυκλοφορία το 2023 ως το πιο πιθανό σενάριο.

    iPhone 14 και Νέα Apple Watches

    Η Apple κυκλοφορεί πάντα τα νέα iPhones και τα Apple Watchs το φθινόπωρο, κάποια στιγμή γύρω στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. Μην περιμένετε να ακούσετε για το iPhone 14 ή το Apple Watch Series 8 την επόμενη εβδομάδα. Αντ ‘αυτού, περιμένετε ενημερώσεις στο iPhone SE, αλλά όχι ανακοινώσεις του Apple Watch.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.