19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Τι αποκάλυψε η διαρροή πληροφοριών της Sony για την επερχόμενη ταινία για τον Steve Jobs

    L-0002415-640x426

    Αν ο σεναριογράφος της επερχόμενης ταινίας για τον Steve Jobs, Aaron Sorkin, έκανε το δικό του τότε θα βλέπαμε τον Tom Cruise να υποδύεται τον μεγάλο άντρα της Apple.

    Αυτή ήταν μια από τις πολλές πληροφορίες που διέρρευσαν από email μεταξύ του σκηνοθέτη και της Sony που αρχικά είχε αναλάβει την παραγωγή της ταινίας. Η διαρροή επίσης δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τις αντιθέσεις για διαμάχες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που οδήγησαν τελικά την Sony να παραχωρήσει το όλο εγχείρημα στην Universal.

    Πολλοί κορυφαίοι ηθοποιοί ήταν υποψήφιοι για τον ρόλο του Steve Jobs με πιο σημαντικό τον Christian Bale. Μετά από την αποχώρηση όμως του Bale ο Michael Fassbender προτάθηκε από τον σκηνοθέτη Danny Bole και μάλλον η απόφαση είναι τελική.

    Με βάση τις συνομιλίες στα email ο Sorkin ήθελε οπωσδήποτε τον Tom Cruise και ήταν η πρώτη του επιλογή μιας και τον θεωρούσε ως έναν σταρ που αισθάνεται άνετα όταν του ανήκει η σκηνή.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Danny, που είχε ανησυχίες σχετικά με την ηλικία αλλά τον έπεισα και τον έκανα να σκεφτεί. Θα δει σκηνές από το Lions for Lambs όπου ο  Tom κάνει ουσιαστικά οντισιόν για τον Jobs. Επίσης έχει αμφιβολίες πως αυτή η επιλογή ίσως ξενίσει μιας και είναι μια πολύ εμπορική κίνηση αλλά ειλικρινά πιστεύω πως αυτό θα μας βοηθήσει τελικά. Ο Tom θα εντυπωσιάσει κάποιους ανθρώπους σε αυτό τον ρόλο. Δεν νομίζουμε πως πρέπει επίσης να κάνουμε νέο κάστινγκ για τον ρόλο του Woz. Ο Seth έχει την κατάλληλη ηλικία στο πρώτο κομμάτι της ταινίας και ο Tom έχει την κατάλληλη ηλικία για το τρίτο κομμάτι της ταινίας. Νομίζω πως ο Tom θα είναι φανταστικός σε αυτή την ερμηνεία”

    Τελικά όμως ο Sorkin δεν συμφώνησε με το στούντιο που δεν είδαν με καλό μάτι την ανάληψη του ρόλου από τον Tom Cruise. Ο Sorkin αρχικά αποκάλεσε την άρνηση αυτή του στούντιο ως “παράνοια” αν και μετά υποχώρησε αποκαλώντας τον Fassbender ένα “καλό ηθοποιό” και τονίζοντας πως “αν η ταινία είναι καλή θα βρίσκετε σε όλα τα εξώφυλλα και θα είναι υποψήφιος για πολλά βραβεία ερμηνείας”

    Στις διαρροές των email της Sony επίσης μαθαίνουμε πως οι Tobey McGuire και Matthew McConaughey εξετάστηκαν επίσης για να αναλάβουν τον ρόλο του Jobs ενώ ο Tom Hanks για τον ρολό του πρώην Apple CEO Jon Sculley.

    Σήμερα επίσης μάθαμε πως μάλλον τον ρόλο του Sculley θα τον αναλάβει ο Jeff Daniels.

    Ο μόνος που όλοι συμφώνησαν αμέσως για την ανάθεση ρόλου ήταν ο  Seth Rogan ως Steve Wozniak.

    Οι πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα δείχνουν κάτι που ήδη ξέραμε. Δηλαδή πως το εν λόγω project έχει περάσει από σαράντα κύματα με πολλούς ηθοποιούς αρχικά να δέχονται και να δείχνουν ενδιαφέρον αλλά στην συνέχεια να αποχωρούν.

    Τελευταία αποχώρηση αυτή της Natalie Portman που θα είχε έναν από τους βασικούς γυναικείους ρόλους της ταινίας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles