23.9 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Τα Tetris Beat, Monster Hunter Stories, και Skate City Tokyo έρχονται στην Apple Arcade υπηρεσία

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πως 2 νέοι τίτλοι έρχονται στην Apple Arcade υπηρεσία και πιο συγκεκριμένα οι “Tetris Beat” και “Monster Hunter Stories” ενώ παράλληλα το “Skate City” θα λάβει μια μεγάλη αναβάθμιση με νέο επίπεδο εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς αγώνες.

    Το “Tetris Beat” θα συνδυάσει το κλασσικό Tetris παιχνίδι με νέα μουσική και μηχανική. Ο ρυθμός της μουσικής θα παίζει πλέον σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Για τους φίλους του κλασσικού Tetris θα υπάρχει και το Marathon mode.

    Το “Monster Hunter Stories” είναι ένας roleplaying τίτλος όπου οι παίχτες μπαίνουν σε ένα κόσμο που είναι γεμάτος μεγάλα τέρατα. Οι περισσότεροι τα κυνηγούν και τα σκοτώνουν με εξαίρεση ένα χωρίο όπου οι κάτοικοι του, Monster Riders, προσπαθούν να συνάψουν δεσμούς με αυτά.

    Τέλος το “Skate City” θα λάβει το μεγαλύτερο update του μέχρι σήμερα στις 23 Ιουλίου με το νέο Tokyo επίπεδο να προστίθεται σε αυτό εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς αγώνες και με περισσότερα από 60 challenges και νέα modes.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.