16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα space gray iMac αξεσουάρ και επίσημα καταργήθηκαν από την Apple

    Μετά την απόφαση της Apple να αποσύρει από την αγορά το iMac Pro η εταιρεία είχε ανακοινώσει πίσω τον Μάιο πως το ίδιο θα έκανε και για τα space gray iMac αξεσουάρ. Αυτή η ημέρα λοιπόν επίσημα έφτασε σήμερα με τα space gray Magic Keyboard, Magic Trackpad και Magic Mouse να μην διαθέσιμη για παραγγελία από την Apple.

    Τα αξεσουάρ αυτά λοιπόν έχουν αφαιρεθεί από το Online κατάστημα της Apple από σήμερα ενώ σε μεγάλα κατάστημα όπως αυτά του Amazon είναι πλέον χωρίς στοκ.

    Σίγουρα εναλλακτικές για αυτά υπάρχουν από εταιρείες τρίτων σε αυτό τον χρωματισμό και ακόμη και για όσο υπάρχει φυσικό στοκ σε online καταστήματα τρίτων θα συνεχίσουν να πωλούνται κανονικά μέχρι να εξαντληθεί όλο το διαθέσιμο στοκ παγκοσμίως.

    Με την παρουσίαση του νέου M1 iMac τον Απρίλιο η Apple μας έφερε μια νέα έκδοση του Magic Keyboard με ενσωματωμένο το Touch ID καθώς και άλλους χρωματισμούς στα Magic Trackpad και Magic Mouse. Πάρα αυτά τα εν λόγω αξεσουάρ δεν πωλούνται ξεχωριστά και έρχονται αποκλειστικά αυτή την στιγμή με τα νέα M1 iMac.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.