15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα AirTag μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως NFC tag για αυτοματισμούς Συντομεύσεων

    Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές έχουν πλέον στα χέρια τους τα AirTag μαθαίνουμε καθημερινά περισσότερες δυνατότητες τους. Για παράδειγμα σήμερα διαβάσαμε πως το AirTag μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα NFC tag για μια σειρά αυτοματισμών μέσω Συντομεύσεων της Apple.

    Τοα site iCulture ανακάλυψε λοιπόν πως μπορεί να γίνει χρήση αυτού του νέου αξεσουάρ της Apple ως NFC tag για ένα αυτοματισμό του HomeKit μέσω της εφαρμογής Συντομεύσεων.

    Η NFC λειτουργία των AirTag είναι κατά βάση για την χρήση του Lost Mode αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού όπως σε μια συντόμευση αυτοματισμού χωρίς να χάσει την λειτουργία του και ως tracker.

    Photo: iCulture.nl
    • Ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεων και κάντε tap στο “Automation”, και κατόπιν στο “+”
    • Κάντε κλικ στο “Create Personal Automation”
    • Πηγαίνετε προς τα κάτω και επιλέξτε το “NFC”
    • Κάντε σκαν το AirTag, και δώστε του ένα όνομα
    • Πλέον μπορείτε να του προσθέσετε ενέργειες όπως “Set Do Not Disturb on until I leave” ή “Open Apple Music”
    • Πατήστε “Next” και είστε έτοιμοι

    Πλέον το AirTag σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αυτοματισμούς!!!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.