14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα AirPods Pro αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 2D27

    Η Apple προχώρησε σήμερα σε μια νέα firmware αναβάθμιση για τα AirPods Pro. Όπως αναφέρει το MacRumors, η Apple έκανε διαθέσιμη αυτή την αναβάθμιση που έρχεται να αντικαταστήσει την 2D15 έκδοση που είχε δοθεί τον Μάιο. Η νέα έκδοση πλέον είναι η 2D27.

    Τα AirPods Pro γίνονται αυτόματα αναβάθμιση όταν είναι συνδεμένα σε μια iOS συσκευή. Αν θέλετε να κάνετε force αυτή την αναβάθμιση μπορείτε να τοποθετήσετε τα AirPods Pro στην θήκη φόρτισης τους, να συνδέσετε την θήκη με μια πηγή φόρτισης και κατόπιν να κάνετε pair αυτών με το iPhone ή iPad σας. Αυτή η ενέργεια θα εκκινήσει την διαδικασία ενημέρωσης.

    Αν θέλετε τώρα να δείτε ποια firmware έκδοση έχουν τα AirPods Pro σας πηγαίνετε από το iPhone σας στο Settings –> General –> About –> AirPods –> “Firmware Version”.

    Τι νέο φέρνει αυτή η έκδοση παραμένει άγνωστο. Το πιο πιθανό είναι πως βελτιώνει την ποιότητα ήχου με κάποιον τρόπο και διορθώνει κάποια bugs που μπορεί να είχαν παρατηρηθεί.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.