23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τα πρώτα renders του iPad Mini 6ης γενιάς προκαλούν εντύπωση | Βίντεο

    Πριν από λίγο είχαμε την κυκλοφορία των πρώτων renders για το φημολογούμενο iPad mini 6 και αν μη τι άλλο έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πηγή αυτών των renders είναι οι @xleaks7 και CoverPigtou που έχουν δώσει και στο παρελθόν έγκυρες πληροφορίες για επερχόμενες συσκευές της Apple χωρίς όμως να πέφτουν πάντα μέσα.

    Στα renders λοιπόν αυτά έχουμε ένα iPad Mini με μια 9.15 ιντσών οθόνη με ελάχιστα πλαίσια περιμετρικά. Ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος παραμένει ο ίδιος.

    Στο εμπρόσθιο μέρος όμως έχουμε την μεγάλη έκπληξη μιας και έχουμε μια οπή για την selfie κάμερα και μια δεύτερη όπου φαίνεται να υπάρχει ένα αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

    Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε προβλέψει μια οθόνη στις 9 ίντσες εξαιτίας και της αφαίρεσης των πλαισίων αλλά δεν είχε κάνει κάποια αναφορά στον σχεδιασμό του επερχόμενου αυτού iPad.

    Σύμφωνα με τους δημιουργούς τους τα renders αυτά βασίζονται σε CAD σχέδια που διέρρευσαν και έτσι δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα σε καμία περίπτωση ότι αυτή θα είναι η τελική σχεδίαση του νέου iPad Mini ούτε να γνωρίζουμε αν τελικά ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων του θα μπει κάτω από την οθόνη της συσκευής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.