14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τα πρώτα Apple Watch Series 6 reviews είναι εδώ [Video]

    Τα πρώτα Apple Watch Series 6 θα φτάσουν στα χέρια των χρηστών σήμερα. Πριν από αυτό τα πρώτα reviews έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους.

    Μια από τις αλλαγές είναι πως η always-on display είναι πλέον 2.5 πιο φωτεινή από ότι στο Series 5.

    Το Gizmodo αναφέρει χαρακτηριστικά:

    “Η αλλαγή είναι εμφανής, ειδικά όταν κάποιος κάνει άσκηση σε εξωτερικό χώρο. Πλέον μπορούσα να δω εύκολα κατά την διάρκεια της άσκησης μου δεδομένα όπως οι καρδιακοί μου παλμοί και οι θερμίδες που έχω κάψει μέχρι εκείνη την στιγμή”

    Σε ότι αφορά τον αισθητήρα που καταγράφει τα επίπεδα του οξυγόνου του αίματος το Engadget γράφει πως μέσω της εφαρμογής χρειάστηκαν μερικές προσπάθειες μέχρι να επιτευχθεί μια σωστή μέτρηση.

    “Όπως και στην περίπτωση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος η μέτρηση του οξυγόνου του αίματος είναι πολύ απλή σαν διαδικασία αλλά πρέπει να φοράς το ρολόι με συγκεκριμένο τρόπο για να έχεις μια ολοκληρωμένη μέτρηση. Χρειάστηκαν περίπου 7 προσπάθειες για να δουλέψει στην δοκιμή που κάναμε. Το Solo Loop band που παρουσίασε η Apple φέτος ίσως είναι η ιδανική λύση για την σωστή τοποθέτηση στον καρπό για αυτές τις μετρήσεις.”

    Δείτε τα βίντεο των πρώτων reviews παρακάτω:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.