21.9 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Τα πρώτα καλούπια της iPhone 14 σειράς διέρρευσαν και μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα

    Μια φωτογραφία που ισχυρίζεται ότι δείχνει καλούπια των επερχόμενων μοντέλων της σειράς iPhone 14 της Apple εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια άλλη προεπισκόπηση των σχετικών μεγεθών των φημολογούμενων συσκευών.

    Αξίζει να λάβετε υπόψη ότι τα καλούπια που εμφανίζονται στην εικόνα που προέρχεται από το Weibo έχουν πιθανώς κατασκευαστεί για χρήση στην παραγωγή iPhone θηκών τρίτων και όχι για την συναρμολόγηση των πραγματικών συσκευών. Ωστόσο, φαίνεται να ταυτίζονται με ανεπιβεβαίωτες λεπτομέρειες που ακούμε τους τελευταίους μήνες, ειδικά όσον αφορά τις διαστάσεις των συσκευών.

    Η πρώτη αξιοσημείωτη διαφορά στη σύνθεση είναι η έλλειψη ενός μίνι μοντέλου iPhone. Τα μεγέθη των iPhone αλλάζουν το 2022 και η Apple καταργεί όπως όλα δείχνουν το iPhone 5,4 ιντσών, καθώς αποδείχθηκε μη δημοφιλές στους πελάτες.

    Αφού είδε ανεπαρκείς πωλήσεις του iPhone mini, η Apple προσφέρει μεγαλύτερα μεγέθη iPhone για τις εμβληματικές συσκευές της: Ένα iPhone 14 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών, ένα iPhone 14 Max 6,7 ιντσών και ένα iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Τα μοντέλα iPhone 14 αναμένεται να μοιάζουν με τα μοντέλα iPhone 13 με τον ίδιο επίπεδο σχεδιασμό.

    Μικρές αλλαγές στο εξόγκωμα του πλαισίου της κάμερας αναμένονται σε όλη τη σειρά. Σύμφωνα με τα σχέδια του iPhone 14 Pro Max που μοιράζεται ο Max Weinbach, το πλαίσιο αυτό στο Pro Max μοντέλο του 2022 θα έχει πάχος 4,17 mm ή 0,57 mm μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που είχαμε με το iPhone 13 Pro Max.

    Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι τα μοντέλα Pro iPhone 2022 θα διαθέτουν κάμερα 48 megapixel, η οποία θα αποτελέσει μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με την τρέχουσα κάμερα 12 megapixel και δυνατότητες εγγραφής βίντεο 8K.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.