20.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Τα μοντέλα iPhone 15 Pro που φημολογείται ότι διαθέτουν πλαίσιο από τιτάνιο, Taptic κουμπιά, αυξημένη μνήμη RAM και πολλά άλλα

    Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max επόμενης γενιάς της Apple θα έχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως πλαίσιο από τιτάνιο, κουμπιά στερεάς κατάστασης με απτική ανάδραση και αυξημένη μνήμη RAM, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

    Σε ένα σημείωμα σήμερα για την επενδυτική εταιρεία του Χονγκ Κονγκ Haitong International Securities, ο Pu περιέγραψε τις προσδοκίες του για τη σειρά iPhone 15, η οποία είπε ότι θα περιλαμβάνει ένα iPhone 15 6,1 ιντσών, iPhone 15 Plus 6,7 ιντσών, iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών. και iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών. Συγκεκριμένα, αναμένει ότι τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν πλαίσιο από τιτάνιο και κουμπιά έντασης ήχου και λειτουργίας στερεάς κατάστασης με απτική ανάδραση από δύο επιπλέον Taptic Engines. Αναμένει επίσης ότι τα μοντέλα Pro θα έχουν 8 GB RAM, από 6 GB στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

    Και τα τρία αυτά χαρακτηριστικά έχουν ήδη φημολογηθεί για τα μοντέλα iPhone 15 Pro από άλλες πηγές όπως ο leaker “ShrimpApplePro” και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo.

    Ο Pu είπε ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα τροφοδοτούνται από ένα τσιπ A17 Bionic που θα κατασκευάζεται με τη διαδικασία των 3nm της TSMC, ενώ αναμένει ότι τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus θα είναι εξοπλισμένα με το τσιπ A16 Bionic και 6 GB μνήμης RAM. Και τα τέσσερα μοντέλα θα έχουν θύρα USB-C και μόντεμ Snapdragon X70 της Qualcomm για 5G και LTE, είπε.

    Όπως φημολογείται ευρέως, η Pu αναμένει ότι ο τηλεφακός στο iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει τεχνολογία περισκοπίου για αυξημένο οπτικό ζουμ. Όσον αφορά τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, ο Pu αναμένει έναν πίσω φακό κάμερας 48 megapixel όπως στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.