14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αυξάνει τις τιμές της υπηρεσίας αντικατάστασης μπαταριών για παλαιότερα μοντέλα iPhone

    Εάν έχετε μια συσκευή iPhone 13 ή παλαιότερη συσκευή με υποβαθμισμένη μπαταρία, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για αντικατάσταση μπαταρίας. Στην ιστοσελίδα της, η Apple ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία μπαταρίας εκτός εγγύησης για όλα τα μοντέλα iPhone (εκτός από το iPhone 14) θα αυξηθεί κατά 20 δολάρια.

    Για παράδειγμα, η υπηρεσία μπαταρίας iPhone από την Apple θα αυξηθεί από $69 σε $89 από τον Μάρτιο. Η σειρά iPhone 14 δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν την προσαρμογή τιμής, καθώς κοστίζει ήδη $99 για αυτά τα μοντέλα από την αρχή.

    Η αντικατάσταση της μπαταρίας της Apple μπορεί να πραγματοποιηθεί σε καταστήματα λιανικής της Apple μέσω του Genius Bar ή σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές.

    Το κατάστημα επισκευών αυτοεξυπηρέτησης είναι μια εναλλακτική επιλογή για επίσημη επισκευή μπαταριών με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, που παρουσιάστηκε από την Apple πέρυσι. Οι τιμές των ανταλλακτικών στον ιστότοπο αυτοεξυπηρέτησης επί του παρόντος ισοδυναμούν περίπου με το κόστος για την πραγματοποίησή της αντικατάστασης αυτής μέσω της Apple. Πιθανώς, το αναγραφόμενο κόστος αυτοεξυπηρέτησης θα αυξηθεί επίσης ταυτόχρονα τον Μάρτιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.