18.3 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Τέλος υποστήριξης του Boot Camp από τα καινούρια MacBook Pro και Air

    windows_on_mac_hero

    Τα πιο πρόσφατο μοντέλο MacBook Pro 13 ιντσών και τα νέα MacBook Air τα οποία έκαναν την νέα τους εμφάνιση στο Spring Forward Event, έρχονται πλέον χωρίς υποστήριξη των Windows 7 μέσω Boot Camp.

    Για τους νέους μας χρήστες, να τους ενημερώσουμε πως το Boot Camp επιτρέπει σε χρήστες Mac να εγκαταστήσουν τα Windows σε κάποιο partition του σκληρού δίσκου. Η μόνη έκδοση η οποία υποστηρίζεται πλέον από το Boot Camp είναι η έκδοση 64-bit των Windows 8.

    Εάν έχετε ήδη κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα και θέλετε να εγκαταστήσετε τα Windows 7 σε κάποιο από αυτά, τότε θα πρέπει να ψάξετε για κάποια άλλη λύση, όπως το VMWare Fusion ή το Parallels. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των συμβατών συσκευών του λογισμικού Boot Camp καθώς επίσης και ποιες είναι οι υποστηριζόμενες εκδόσεις Windows μέσω της σελίδας υποστήριξης της Apple εδώ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles