21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Σύμφωνα με αναφορά το Apple Watch Series 7 φέρνει καταμέτρηση καταγραφής σακχάρου στο αίμα

    Μια σημερινή αναφορά από την Κορέα υποστηρίζει πως η Series 7 των Apple Watch φέτος θα φέρει έναν νέο αισθητήρα καταγραφής σακχάρου στο αίμα.

    Με την υγεία να αποτελεί σημείο αναφοράς για τις πωλήσεις του Apple Watch είναι σίγουρο πως η Apple θέλει να συνεχίσει να το ενισχύει με νέους αισθητήρες στον τομέα αυτό.

    Αρχικά όταν η Apple είχε λανσάρει το Apple Watch το όχι κάνει promoting ως έναν έξυπνο και εύκολο τρόπο για να δει κάποιος και να απαντήσεις στις ειδοποιήσεις του. Γρήγορα όμως η εταιρεία αντιλήφθηκε πως τα χαρακτηριστικά άσκησης και υγείας ήταν αυτά που οδηγούσαν τις πωλήσεις του και έτσι η Apple άλλαξε την εστίαση του.

    Ο CEO Tim Cook αρχικά είχε αναφέρει πως θα ήταν πολύ επιφυλακτικός για τα χαρακτηριστικά υγείας του Apple Watch μιας και φοβόταν πως για να πάρουν αυτά FDA θα δημιουργούταν καθυστερήσεις ως προς την καινοτομία του.

    Τελικά και ο ίδιος άλλαξε άποψη βασισμένος και στην ζήτηση των καταναλωτών. Έτσι είχαμε την έλευση των χαρακτηριστικών του ηλεκτροκαρδιογραφήματος και πέρυσι της καταμέτρησης οξυγόνου στο αίμα.

    Η καταγραφή λοιπόν του σακχάρου στο αίμα είναι η επόμενη φυσική εξέλιξη. Στην Αμερική για παράδειγμα το 10% του πληθυσμού έχει διαβήτη τύπου 1 και πάνω από 26 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από κάποια μορφή διαβήτη χωρίς να το γνωρίζουν.

    Σήμερα λοιπόν το ET News αναφέρει πως το Apple Watch Series 7 αλλά και το Samsung Galaxy Watch 4 θα έρθουν με αυτό το χαρακτηριστικό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.