19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το διαφημιστικό της Microsoft που επιτίθεται στα MacBook Pro της Apple

    H Microsoft ετοιμάζεται για αντεπίθεση απέναντι στην γραμμή των Mac της Apple. Όπως πρώτο εντόπισε το MS Power User, η εταιρεία κοινοποίησε ένα νέο διαφημιστικό για τα Surface Pro 7 στο YouTube, τονίζοντας πως αποτελούν καλύτερη λύση σε σύγκριση με το MacBook Pro της Apple.

    To βίντεο παρουσιάζεται μια απευθείας σύγκριση του Surface Pro 7 με το MacBook Pro και με την μορφή hands on. Να σημειώσουμε πως η Microsoft αναφέρει έχουμε να κάνουμε με ένα $1299 MacBook Pro αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει αυτό ένα φυσικό πλήκτρο ESC. Αυτό σημαίνει πως το μοντέλο του βίντεο δεν είναι το νέο MacBook Pro και πως έρχεται με τον Intel επεξεργαστή αντί για τον M1 της Apple.

    Αφήνοντας αυτή την λεπτομέρεια – που βέβαια είναι άκρως σημαντική – στην άκρη η Microsoft τονίζει πως το Surface Pro 7 έχει μια πλήρη οθόνης αφής σε σύγκριση με την “μικρή μπάρα αφής” του MacBook Pro (έτσι αποκαλεί την Touch Bar). Επίσης τονίζεται πως το Surface Pro 7 έχει ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο.

    Only Surface Pro 7 has the versatility and portability of both a tablet and a laptop. With features like touchscreen, detachable keyboard and pen, and enough power to run your favorite apps — you can work or play from anywhere. Microsoft Surface Pro 7 has everything you need to do what you love.

    Τέλος το βίντεο αναφέρει πως το Surface Pro 7 είναι πολύ καλύτερο στο gaming από ότι το MacBook Pro και επίσης είναι πιο οικονομικό.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.