15.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Συνελήφθη άνδρας επειδή παρακολούθησε αυτοκίνητο προσαρτώντας ένα Apple Watch σε μια ρόδα του

    Ένας άνδρας στο Νάσβιλ του Τενεσί συνελήφθη επειδή εντόπισε την τοποθεσία της κοπέλας του, συνδέοντας ένα Apple Watch στο όχημα και χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή παρακολούθησης.

    Ο Λόρενς Γουέλς, 29 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για προσάρτηση ηλεκτρονικής συσκευής παρακολούθησης σε όχημα, αναφέρει μια ένορκη κατάθεση. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Welsh επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα Apple Watch για παρακολούθηση, αντί να χρησιμοποιήσει ένα AirTag.

    Η αστυνομία έφτασε σε Κέντρο Οικογενειακής Ασφάλειας ανταποκρινόμενη σε κλήση της ασφάλειας ότι είχε εμφανιστεί ο φίλος ενός θύματος, ενώ βρισκόταν η λήψη εντολής προστασίας. Το θύμα είχε ισχυριστεί ότι είχαν απειληθεί για δολοφονία πολλές φορές, αναφέρει το WSMV4, και ότι είχε πάει στο κέντρο στο παρελθόν για να αναζητήσει προστασία.

    Η αστυνομία λέει ότι ο Γουέλς έφτασε τελικά στο Κέντρο Οικογενειακής Ασφάλειας, αλλά πήγε στο αυτοκίνητο του θύματος και έσκυψε σε έναν τροχό αντί να πλησιάσει το κτίριο. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο όχημα, εντόπισαν ένα Apple Watch συνδεδεμένο στις ζάντες, μια συσκευή που ο Γουέλς επιβεβαίωσε ότι ήταν δική του.

    Ο άντρας είχε σκεφτεί αυτό τον τρόπο έτσι ώστε να παρακολουθεί την κοπέλα του….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.