18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Η «έξυπνη οθόνη M8» τύπου iMac της Samsung με AirPlay τώρα διαθέσιμη για προπαραγγελία

    Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ανοίξει προπαραγγελίες για το νέο Smart Monitor M8, μια οθόνη 32 ιντσών που προσφέρει συνδεσιμότητα φόρτισης USB-C, υποστήριξη AirPlay και πολλές λειτουργίες έξυπνης τηλεόρασης ενσωματωμένες στο διακριτικά iMac σχεδιασμό της.

    Η M8 στεγάζει μια επίπεδη οθόνη LCD 4K UHD που παρέχει φωτεινότητα 400 nits, ρυθμό ανανέωσης 60Hz, 99% sRGB, υποστήριξη HDR και προσαρμοστική τεχνολογία εικόνας που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης και τη θερμοκρασία χρώματος για άνεση θέασης.

    Το πλαίσιο έχει πάχος 11,4 χιλιοστά, το οποίο είναι 0,1 χιλιοστά λεπτότερο από το iMac της Apple και περιλαμβάνει επίπεδη πλάτη, λεπτά πλαίσια και ρυθμιζόμενη βάση ύψους με λειτουργικότητα κλίσης. Ενσωματωμένη στην οθόνη είναι η ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi 5 και Bluetooth 4.2, μία θύρα MICRO HDMI και δύο θύρες USB-C μία από τις οποίες προσφέρει έξοδο φόρτισης 65W για τηλέφωνο και φορητό υπολογιστή.

    Σε αντίθεση με μια παραδοσιακή οθόνη, η M8 περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο και ένα ενσωματωμένο SmartThings Hub που εκτελεί Tizen OS που του επιτρέπει να συνδέεται ασύρματα σε συσκευές IoT. Η οθόνη διαθέτει επίσης υποστήριξη για υπηρεσίες streaming ψυχαγωγίας, όπως Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, και Apple TV, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε υπολογιστή ή τηλεόραση.

    Η οθόνη διαθέτει μικρόφωνο Far Field Voice υψηλής ευαισθησίας και δύο ενσωματωμένα ηχεία 5W, καθώς και μια αφαιρούμενη μαγνητική κάμερα web 1080p SlimFit με λειτουργίες Παρακολούθησης Προσώπου και Αυτόματου Ζουμ που ακούγονται παρόμοιες με τη λειτουργία Center Stage της Apple.

    Η τιμή εκκίνησης είναι τα $700 ανάλογα το χρώμα, με το Smart Monitor M8 να είναι διαθέσιμο σε χρωματισμούς “Shades of Nature,” που περιλαμβάνουν τα Sunset Pink, Spring Green, Daylight Blue, και Warm White. 

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.