18.5 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Σε δύσκολους καιρούς, θα πρέπει να συζητήσουμε για το επόμενο iPhone;

    Η Apple είναι πιθανό να ανακοινώσει ένα νέο iPhone, iPad και Mac τις επόμενες ημέρες. Και όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιθανότατα δεν επικεντρώνονται στα σχέδια της Apple την Άνοιξη αυτή τη στιγμή. Οι πόλεμοι, ειδικά εκείνοι στην Ευρώπη, έχουν έναν τρόπο να εστιάσουν εκ νέου την προσοχή μακριά από τα νέα καταναλωτικά προϊόντα που οι περισσότεροι από εμάς πιθανότατα δεν χρειάζονται. Όπως ανέφερε σε Tweet του ο Stephen Warwick στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν το “γράψιμο για τηλέφωνα και εφαρμογές να μην είναι πολύ σημαντικό ξαφνικά”.

    Αλλά εδώ είμαστε….ως τεχνολογικό site ενημέρωσης.

    Εάν οι πολλές φήμες είναι σωστές, η Apple θα μπορούσε σύντομα να αποκαλύψει το επόμενο iPhone SE, iPad Air επόμενης γενιάς, ανανεωμένο MacBook Pro 13 ιντσών και νέο Mac mini. Αυτές είναι πολλές ανακοινώσεις τόσο νωρίς σε ένα ημερολογιακό έτος, πράγμα που υποδηλώνει ότι μερικές από τις φήμες αυτές μπορεί να είναι λανθασμένες. (Μην εκπλαγείτε αν ορισμένες από αυτές τις ανακοινώσεις δεν θα συμβούν μέχρι το WWDC τον Ιούνιο.

    Από τα τέσσερα πιθανά προϊόντα που αναφέρθηκαν παραπάνω, το νέο MacBook Pro 13 ιντσών θα μπορούσε να αποδειχθεί το πιο ενδιαφέρον. Μόλις λίγους μήνες μετά το ριζικά βελτιωμένο MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών, αυτό το μοντέλο (το τρέχον) κατέχει μια περίεργη θέση στη συνολική σειρά MacBook. Τελικά, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι λείπει από το νέο μοντέλο 13 ιντσών σε σύγκριση με αυτά τα θηρία. Πιθανότατα, θα διαθέτει το ίδιο σώμα με τον προκάτοχό του με μερικά νέα καλούδια στο εσωτερικό του, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιο τσιπ σιλικόνης Apple “M2”.

    Και μετά υπάρχει αυτό που θα είναι το iPad Air πέμπτης γενιάς. Η Apple έχει χρησιμοποιήσει αυτό το tablet ως πεδίο δοκιμών για νέα χαρακτηριστικά τα τελευταία χρόνια. Το τρέχον μοντέλο, για παράδειγμα, ήταν το πρώτο iPad που προσέφερε Touch ID στο κουμπί Αφετηρίας. Ήταν επίσης το πρώτο tablet της Apple διαθέσιμο σε νέα χρώματα.

    Το νέο iPad Air θα περιλαμβάνει Face ID ή θα παραμείνει με το Touch ID; Θα διαθέτει έναν Apple M1 όπως το iPad Pro του 2021 ή θα περιλαμβάνει το A15 chip που βρίσκεται μέσα στο iPad mini του 2021; Προβλέπουμε μέτριες αλλαγές στο σχεδιασμό με νέα χρώματα και αύξηση των τιμών. Και θα γίνει γρήγορα ένα από τα καλύτερα iPad μέχρι σήμερα αυτό είναι σίγουρο.

    Οι φήμες συνεχίζουν να δείχνουν ότι η πρώτη εκδήλωση της Apple για το 2022 θα συμβεί την επόμενη Τρίτη, 8 Μαρτίου. Για άλλη μια φορά, η εκδήλωση αναμένεται να γίνει stream από το Apple Park. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για το επόμενο iPhone!

    Την ίδια στιγμή, η Intel σχεδιάζει προφανώς να δημιουργήσει νέα τσιπ που θα ανταγωνιστούν την απόδοση που προσφέρεται στο MacBook Pro 14 ιντσών. Ωστόσο, τα νέα chips Arrowlake δεν αναμένεται να φτάσουν μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού του 2023. Φυσικά, η Apple πιθανότατα θα έχει ξεκινήσει ένα ακόμα καλύτερο μοντέλο MacBook Pro 14 ιντσών μέχρι εκείνο το σημείο, διατηρώντας την Intel πολύ πίσω.

    Αυτά λοιπόν από το τεχνολογικό μέτωπο που εμείς καλύπτουμε….

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.