19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πώς να επαναφέρετε τα AirPods, AirPods Pro και AirPods Max σας

    Μπορεί να χρειαστεί να επαναφέρετε τα AirPods σας, αν δεν φορτίζονται ή για να επιλύσετε ένα άλλο πρόβλημα.

    1. Τοποθετήστε τα AirPods στη θήκη φόρτισης και κλείστε το καπάκι.
    2. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.
    3. Ανοίξτε το καπάκι της θήκης φόρτισης.
    4. Με τα AirPods στα αυτιά σας και συνδεδεμένα στο iPhone, το iPad ή το iPod touch, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Bluetooth ή στις Ρυθμίσεις > [τα AirPods σας] και πατήστε το κουμπί «Περισσότερες πληροφορίες»  δίπλα στα AirPods σας. Αν δεν βλέπετε τα AirPods στις Ρυθμίσεις > Bluetooth ή στις Ρυθμίσεις > [τα AirPods σας], απλώς προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
    5. Στη συνέχεια, πατήστε «Αγνόηση αυτής της συσκευής» και πατήστε ξανά για επιβεβαίωση.
    6. Με το καπάκι ανοιχτό, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί διαμόρφωσης στο πίσω μέρος της θήκης για περίπου 15 δευτερόλεπτα, μέχρι η λυχνία κατάστασης στο μπροστινό μέρος της θήκης να αναβοσβήσει με πορτοκαλί χρώμα και κατόπιν με λευκό.*
      Θήκες φόρτισης AirPods
    7. Επανασύνδεση των AirPods: Με τα AirPods στη θήκη φόρτισης και το καπάκι ανοιχτό, τοποθετήστε τα AirPods κοντά στο iPhone, το iPad ή το iPod touch. Ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη της συσκευής.

    Τα AirPods μπορούν να συσχετιστούν με ένα Apple ID. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα AirPods (3ης γενιάς) ή τα AirPods Pro (1ης και 2ης γενιάς) που έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, ο άλλος χρήστης θα πρέπει πρώτα να αφαιρέσει τα AirPods από το Apple ID του.

    Για να επανεκκινήσετε ή να επαναφέρετε τα AirPods Max:

    Κουμπί ελέγχου θορύβου, Digital Crown και λυχνία κατάστασης
    • Κατ’ αρχάς, φορτίστε τα για μερικά λεπτά.
    • Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα AirPods Max, μπορείτε να τα επανεκκινήσετε. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ελέγχου θορύβου και το Digital Crown μέχρι η λυχνία LED να αρχίσει να αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα.
    • Επίσης, μπορείτε να επαναφέρετε τα AirPods Max στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ελέγχου θορύβου και το Digital Crown για 15 δευτερόλεπτα μέχρι η λυχνία LED να αρχίσει να αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα και στη συνέχεια με λευκό.
    • Μετά την επαναφορά των AirPods Max, μπορείτε να τα συνδέσετε στη συσκευή σας iOS ή iPadOS ή να τα συνδέσετε στο Mac σας ή σε άλλη συσκευή.

    Τα AirPods Max μπορούν να συσχετιστούν με ένα Apple ID. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα AirPods Max που έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, θα πρέπει πρώτα να τα καταργήσετε από το Apple ID αυτού του χρήστη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.