19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι μπαταρίες των ακουστικών των AirPods Pro 2 είναι κατά 15% μεγαλύτερες, αλλά η θήκη φόρτισης παρουσιάζει μικρή βελτίωση

    Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods Pro δεύτερης γενιάς επιτυγχάνεται εν μέρει με τη χρήση μεγαλύτερων μπαταριών, σύμφωνα με νέα specs που κοινοποιήθηκαν.

    Σε σύγκριση με τα AirPods Pro πρώτης γενιάς, η Apple λέει ότι το μοντέλο δεύτερης γενιάς διαθέτει επιπλέον 1,5 ώρα διάρκειας ζωής μπαταρίας με ενεργοποιημένη την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου για συνολικά αυτονομία έξι ώρες. Οι λίστες στη βάση δεδομένων 3C που εντοπίστηκαν από το MySmartPrice αποκαλύπτουν ότι τα ακουστικά AirPods Pro 2 διαθέτουν χωρητικότητα μπαταρίας 49,7 mAh. Πρόκειται για αύξηση 15 τοις εκατό έναντι της χωρητικότητας 43,24 mAh του AirPods Pro πρώτης γενιάς.

    Η θήκη φόρτισης MagSafe της δεύτερης γενιάς AirPods Pro διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 523 mAh, αύξηση μόλις 4 mAh σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Σύμφωνα με την Apple, η θήκη φόρτισης MagSafe της δεύτερης γενιάς AirPods Pro προσφέρει επιπλέον έξι ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας για συνολικά 30 ώρες χρόνου ακρόασης με ενεργοποιημένη την Ενεργή Ακύρωση Θορύβου. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της θήκης φόρτισης να προέρχεται κυρίως από βελτιώσεις στα ακουστικά.

    Πέρα από τις φυσικά μεγαλύτερες μπαταρίες, τα τσιπ H2 της δεύτερης γενιάς AirPods Pro και οι αισθητήρες ανίχνευσης δέρματος συμβάλλουν στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας χάρη στην καλύτερη απόδοση που δίνουν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.