19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Πως να συνδεθείτε με το Instant Hotspot στο iPad σας | Οδηγός

    Στιγμιότυπο 2014-11-01, 2.20.18 π.μ.

    Όπως σας έχουμε αναφέρει ήδη το Instant Hotspot είναι μέρος της νέας υπηρεσίας Continuity της Apple στο iOS 8 και μπορεί για να κάνετε tether το WiFi σας μόνο στο iPad. Αυτό σημαίνει πως αν το iPhone σας είναι συμβατό με τις απαιτήσεις του Instant Hotspot και έχετε ενεργή cellular σύνδεση, μπορείτε να την μοιραστείτε με το iPad σας.

    Πριν συνεχίσουμε να τονίσουμε πως το iPhone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή μια μια cellular σύνδεση θα πρέπει να υποστηρίζει το Instant Hotspot και να έχει εγκατεστημένο την έκδοση του iOS 8.1.  Αυτά είναι τα μοντέλα:

    • iPhone 5 ή νεότερο
    • iPad 4 ή νεότερο με cellular σύνδεση
    • iPad mini ή νεότερο με cellular σύνδεση

    Αν επιβεβαιώσετε πως οι συσκευές σας είναι συμβατές ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    1. Πηγαίνετε στα Settings – Ρυθμίσεις στο iPad σας
    2. Κάντε Tap στο Wi-Fi.
    3. Κάτω από το Personal Hotspot, κάντε tap στο όνομα του iPhone σας

    instant_hotspot_ipad_howto_connect

    Αυτό ήταν, το iPad σας τώρα θα πρέπει να συνδεθεί με το hotspot του iPhone σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια άλλη ενεργοποίηση μιας και οι δύο συσκευές σας είναι συνδεμένες με το ίδιο iCloud λογαριασμό σας. Θα δείτε όλες τις συμβατές συσκευές σας που έχουν cellular σύνδεση και είναι συμβατές στην ενότητα του Personal Hotspot αυτόματα. Όταν επιλέξετε μια το iOS θα κάνει όλα τα υπόλοιπα μόνο του. Όταν αποσυνδεθείτε, το προσωπικό Hotspot αυτόματα θα απενεργοποιηθεί.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles