15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πως να προσθέσετε την διπλάσια μουσική στο iPhone και iPad σας | Οδηγός

    Music-main

    Έχετε κουραστεί γιατί συχνά το iPhone και το iPad σας δεν έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο; Aν σας αρέσει η μουσική και πάντα στην iOS συσκευή σας έχετε μια μεγάλη λίστα με τραγούδια δείτε πως μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν τα διπλάσια.

    Τυπικά οι αγορές τραγουδιών από το iTunes φτάνουν τα 256 kbps ενώ αυτές από τα διάφορα CD σας τα 320. Κατά μέσο όρο στην συσκευή σας θα έχετε όλα τα είδη των bit rates ενώ για τους περισσότερους από εσάς ελάχιστα θα σας απασχολεί η διαφορά στην ποιότητα που πολλές φορές δεν θα την καταλαβαίνετε κιόλας και όχι άδικα.

    Με τα περισσότερα ακουστικά της αγοράς να μπορούν να δίνουν ίδια σχεδόν ποιότητα ήχου μεταξύ 192 και 128 bit rates,  μπορείτε να μειώσετε την ποιότητα των μουσικών κομματιών σας στην βιβλιοθήκη με την μουσική σας. Η Apple το αναγνωρίζει αυτό επίσης και έτσι μπορείτε να προβείτε εύκολα σε αυτή την ενέργεια από το iTunes σας.

    Βήμα 1: Συνδέστε το iPhone, iPad ή iPod touch με το Mac ή το PC.

    Βήμα 2: Ανοίξτε το iTunes και κάντε κλικ στο ‘iPhone’ ή ‘iPad’ εικονίδιο στην κορυφή

    Screen-Shot-2015-01-24-at-5.40.06-am

    Βήμα 3:  Θα δείτε μια σειρά από επιλογές και ρυθμίσεις να εμφανίζονται. Στο ‘Options’ θα βρείτε το “Convert higher bit rate songs to”.  Αυτή η ρύθμιση θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε τα υψηλής ποιότητας τραγούδια σας, για παράδειγμα αυτά των 320 kbps σε χαμηλότερη ποιότητα των 128, 192, ή 256 kbps. Πέρα από θα αλλάξετε το format σε  AAC και έτσι να κάνετε καλύτερο compress του κάθε τραγουδιού χωρίς όμως να χάνετε σε ποιότητα.

    Screen-Shot-2015-01-24-at-5.40.12-am

    Βήμα 4: Πατήστε μόλις είστε έτοιμοι στο ‘Apply’ κουμπί στο κάτω μέρος του iTunes, και θα ξεκινήσει ο συγχρονισμός των τραγουδιών σας με την iOS συσκευή σας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles