11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πως να παίξετε μουσική από το Apple Watch με χρήση του AirPlay | Οδηγός

    Σας είναι ήδη γνωστό ότι μπορείτε να αποθηκεύετε αρχεία μουσικής στο Apple Watch σας, ώστε να μπορείτε να έχετε τα αγαπημένα σας κομμάτια μαζί όταν βρίσκεστε μακρυά από το iPhone. Για να ακούσετε όμως την μουσική αυτή θα πρέπει να έχετε συμβατά αξεσουάρ bluetooth που υποστηρίζουν AirPlay διότι δεν μπορείτε να παίξετε την μουσική απευθείας από το ηχείο του AppleWatch.

    Ας δούμε λοιπόν, μαζί πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία AirPlay στο Apple Watch  :

    βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Μουσική επιλέγοντάς την στην Home screen ή εναλλακτικά μπορείτε να πείτε στην Siri “Open Music” πατώντας και κρατώντας την ψηφιακή κορώνα.

    βήμα 2: Εξερευνήστε τα τραγούδια, τους καλλιτέχνες ή τις λίστες σας και μόλις βρείτε κάτι που σας αρέσει επιλέξτε το για αναπαραγωγή.

    Tip: Δεν βρίσκετε την μουσική σας; Αλλάξτε την πηγή προέλευσης της μουσικής μεταξύ iPhone και Apple Watch πατώντας σταθερά στην οθόνη. Θα σας εμφανισθεί ένα μενού 2 επιλογών από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε την πηγή.

    Apple Watch Music Source screenshot 001

    βήμα 3: Όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή ενός κομματιού θα βλέπετε τα πλήκτρα ελέγχου. Για να “στείλετε” την μουσική σε μια άλλη συσκευή πατήστε σταθερά στην οθόνη επιλέξτε AirPlay και έπειτα διαλέξτε ένα συμβατό αξεσουάρ AirPlay.

    Apple Watch Music AirPlay screenshot 001

    Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Now Playing glance για βασικό χειρισμό της μουσική σας.

    Απλώς σύρετε προς τα πάνω στην οθόνη σας και μετά δεξιά ή αριστερά για να εμφανιστούν τα χειριστήρια. Με το Now Playing glance μπορείτε να εκκινήσετε ή σταματήσετε την αναπαραγωγή, να μεταβείτε στο επόμενο τραγούδι και να αυξομειώσετε την ένταση.

    Tip: Αν δεν βλέπετε το Now Playing glance, ανοίξτε την εφαρμογή Αpple Watch στο iPhone, μεταβείτε στο  My Watch > Music και ενεργοποιήστε την επιλογή Show in Glances.

    Apple Watch app Music Show in Glances iPhone screenshot 001

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles