15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πως να ενεργοποιήσετε το iCloud backup στο iPhone ή στο iPad

    Screen Shot 2014-11-18 at 13.08.23

    Με το iCloud, η Apple έκανε ευκολότερο από ποτέ να κάνετε back up το iPhone ή το iPad σας. Τα iCloud back ups αποθηκεύονται στους servers της Apple και έτσι αν ποτέ το iPhone ή το iPad σας χαλάσει, χαθεί ή ακόμη και κλαπεί μπορείτε να είστε ήσυχοι πως όλες οι φωτογραφίες σας, λογαριασμοί, αρχεία, επαφές και αλλά στοιχεία δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα.

    Το iCloud θα προσπαθεί να κάνει back up την συσκευή σας κάθε 24 ώρες εφόσον το iPhone ή το iPad σας είναι συνδεμένο με το WiFi καθώς και στην παροχή ρεύματος.

    Αν δεν έχετε κάνει ξανά back up μέσω του iCloud το πρώτο μπορεί να διαρκέσει λίγο χρονικά. Μετά από αυτό το iCloud θα κάνει upload μόνο τις αλλαγές που έχετε κάνει και έτσι η όλη διαδικασία θα είναι πολύ γρήγορη.

    Αν δεν ενεργοποιήσατε το iCloud back up όταν ανοίξατε την συσκευή σας για πρώτη φόρα δείτε παρακάτω τα βήμα που πρέπει να κάνετε.

    1. Πηγαίνετε στα Settings στο iPhone ή στο iPad.
    2. Κάντε Tap στο iCloud.
    3. Κάντε Tap στο Backup.
    4. Γυρίστε την επιλογή στο On για το iCloud Backup.

    icloud_backup_enable_howto_screens

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles