23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πρώην Apple designer εξηγεί γιατί άφησε την δουλειά των ονείρων του

    jordan

    Εξωτερικά η Apple μοιάζει να είναι μια εταιρεία που όλοι θέλουν να δουλέψουν για αυτή. Πάνω από όλα ποιος δεν θα ήθελε να ανήκει σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες του κόσμου που έχει την μοναδική ικανότητα να αλλάζει ολόκληρες βιομηχανίες; Μοιάζει η ιδανική δουλειά σε οποιοδήποτε πόστο για τον καθένας μας.

    Σύμφωνα όμως με τον Jordan Price τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

    Ο Price είναι πρώην mobile designer Apple που ύστερα από δική του απόφαση αποχώρησε γράφοντας στο blog του “Ήθελα να δουλέψω στην Apple σαν τρελός, αλλά όχι πλέον”

    Αξίζει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του εδώ. Χαρακτηριστικά εμείς αναφέρουμε:

    “Ξεκινώντας στην Apple ήταν ένας δρόμος με λακκούβες, είχαν πάρα πολλούς κωδικούς, λογαριασμούς και log ins που μου πήρε ένα ολόκληρο μήνα για να μπορώ να εξοικειωθώ και να μπορώ να μπαίνω στο Server. Όλοι την ημέρα είχαμε συναντήσεις οι οποίες διέκοπταν την ροή της δουλειάς μας αλλά φαινόντουσαν να είναι αναγκαίο κακό για μια εταιρεία τόσο μεγάλη με τόσο καλά προϊόντα. ”

    ” Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για εμένα όταν το αφεντικό μου στον τομέα μου ξεκίνησε τις προσωπικές επιθέσεις προς το άτομο μου. Μου υπενθύμιζε πως αν δεν έκανα συγκεκριμένα πράγματα δεν θα μου ανανεώναν το συμβόλαιο μου. Βρισκόταν συνεχώς πάνω από το κεφάλι μου και με πίεζε συνεχώς να τελειώσω δουλειές που πίστευε πως ήταν επείγον. Ειλικρινά νόμιζα πως ήμουν έφηβος και δούλευα σε μια μικρομεσαία επιχείρηση.”

    Σίγουρα και σε άλλες δουλειές επικρατούν τέτοιες συνθήκες απλά η ιστορία του Price απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα μιας και μιλάμε για την Apple η οποία να τονίσουμε πως τα τελευταία χρόνια δεν τις είναι εύκολο να βρει νέα ταλέντα αν και σε υψηλά πόστα έχει προσεγγίσει και εντάξει στο δυναμικό της ιδιαίτερα μεγάλα ονόματα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles