19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Προμηθευτής των AirPods υποστηρίζει την έλευση των ‘AirPods Pro Lite’ με τιμή στα $199

    Ένας AirPods προμηθευτής έρχεται να δώσει βάση σε αναφορές που θέλουν την Apple να δουλεύει σε ένα 3ης γενιάς AirPods με την ονομασία AirPods Pro Lite – με σχεδιασμό είτε ακριβώς ίδιο με τα τωρινά AirPods Pro είτε παρόμοιο πολύ.

    Είχαμε διαβάσει αναφορές για αυτά τα πλάνα της Apple πίσω τον Οκτώβριο. Το Bloomberg ανέφερε επίσης πως τα AirPods για την επόμενη χρονιά θα μοιάζουν πολύ με τα AirPods Pro αλλά δεν θα έχουν χαρακτηριστικά όπως αυτά της ακύρωσης θορύβου. Επίσης το ίδιο δημοσίευμα έκανε λόγο πως τα επόμενης γενιάς AirPods Pro θα έχουν μια νέα σχεδίαση…

    Το TheElec σήμερα με πηγή που προέρχεται από προμηθευτή της Apple υποστηρίζει αυτές τις αναφορές δίνοντας και κάποιες περισσότερες πληροφορίες.

    “Η Apple θα λανσάρει μια Lite έκδοση των AirPods Pro χωρίς το χαρακτηριστικό της ακύρωσης θορύβου το πρώτο μισό του 2021. Ένας προμηθευτής της Apple από την Κορέα δουλεύει αυτή την στιγμή πάνω σε ένα System-in-Package (SIP) με το H1 chip των AirPods. To SIP για το H1 chip για τα AirPods Pro είχε ένα στρογγυλό σχεδιασμό όπως ένα ποντίκι. Το SIP για την Lite αυτή έκδοση θα έχει ένα παρόμοιο σχεδιασμό. Ο προμηθευτής θα περάσει τα τεστ ποιότητας της Apple μέσα στην επόμενη χρονιά και θα ξεκινήσει κατόπιν την μαζική παραγωγή τους. Πηγή μας κοντά στα πλάνα της Apple αναφέρει πως η Lite αυτή έκδοση θα είναι 20% φτηνότερη από ότι η τιμή των AirPods Pro αυτή την στιγμή.”

    Να θυμίσουμε πως αναφορές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple αν έρχονται από έγκυρη πηγή μπορεί να δώσουν πληροφορίες για χαρακτηριστικά και σχεδιασμό με ακρίβεια. Πάρα αυτά δύσκολα θα υπάρξει από εκεί έγκυρη πρόβλεψη για την τιμολογιακή πολιτική της Apple που μάλλον γίνεται με βάση κάποιας πρόβλεψης και όχι αποδείξεων.

    Αν τελικά επαληθευτεί αυτή η φήμη τα AirPods Pro Lite θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στα $199 κάτι που έχει λογική αν κάποιος δει την τιμολόγηση της AirPods σειρά αυτή την στιγμή.

    • AirPods με ενσύρματη θήκη φόρτισης: $159
    • AirPods με ασύρματη θήκη φόρτισης: $199
    • AirPods Pro με ασύρματη θήκη φόρτισης: $249
    • AirPods Max: $549

    Αναμένουμε πως το μοντέλο αυτό που έρχεται το 2021 θα αντικαταστήσει το μεσαίο μοντέλο παραπάνω μιας και θα έρθει με την ίδια τιμολογιακή πολιτική.

    Μια ανασχεδιάση δε των AirPods Pro σίγουρα θα χρειαστεί έτσι ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν αυτές οι δύο κατηγορίες κατόπιν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.