23 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Προβλήματα στην υπηρεσία του iMessage ταλαιπωρούν χιλιάδες χρήστες.

     

    47

     

    Φαίνεται ότι η υπηρεσία iMessage αντιμετωπίζει εκτεταμένο πρόβλημα τις τελευταίες ώρες. Αν και η Apple δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό το πρόβλημα μέσα από την σελίδα της system status page  , πολλοί χρήστες στο Twitter αναφέρουν το πρόβλημα τις τελευταίες ώρες τόσο πολύ ώστε η αναφορά στο iMessage έχει γίνει trend στα κοινωνικά δίκτυα.

    Διάφοροι χρήστες αναφέρουν ότι το iMessage είτε δεν στέλνει καθόλου τα μηνύματα είτε έχουν διπλοπαραδοθεί ακόμα κι αν το αρχικό μήνυμα έχει απαντηθεί. Άλλοι αναφέρουν ότι αρκετά μηνύματα παίρνουν πολύ περισσότερο χρόνο για να αποσταλούν από το σύνηθες και μερικά που περιέχουν εικόνες δεν παραδίδονται καθόλου.Τέλος κάποιοι χρήστες αναφέρουν ότι κάνοντας ένα reboot της συσκευής ή/και κλείνοντας και ανοίγοντας την υπηρεσία από τις ρυθμίσεις φαίνεται ότι λύνει πρόσκαιρα το πρόβλημα.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στις υπηρεσίες της Apple – αν και σπάνιο- για τον λόγο αυτό η εταιρεία έχει φτιάξει και την αντίστοιχη σελίδα όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για τις όποιες δυσλειτουργίες.

    Αν βιώνετε λοιπόν κι εσείς κάτι αντίστοιχο μην ανησυχείτε καθώς σε λίγες ώρες η κανονική λειτουργία θα έχει αποκατασταθεί.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles