21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Περιορισμένη υποστήριξη της Siri για το Apple Music του νέου Apple TV

    tv-siriproactive_samsung_es8000_front

    H Apple πρόσφατα επιβεβαίωσε πως η Siri έρχεται και στο Apple Music του νέου Apple TV, στις αρχές του επόμενου έτους. ωστόσο, κάποιοι προγραμματιστές ανακάλυψαν πως η ψηφιακή βοηθός μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τώρα στην υπηρεσία Apple Music, για περιορισμένες εντολές, εφόσον έχει εγκαταταθεί το tvOS 9.1 beta.

    Ο Jeff Benjamin μοιράζεται με όλους μας ένα βίντεο demo, όπου δείχνει τη χρήση της Siri για την αναζήτηση συγκεκριμένων κομματιών, άλμπουμ, καλιτεχνών και διάφορων playlists στο Apple Music, κάνοντας αναζήτηση από τη Home Screen του νέου Apple TV, χωρίς την ανάγκη έναρξης της υπηρεσίας Apple Music. Η Siri μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή και τη παύση του Beats 1 radio.

    Η ομάδα μας, είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο νέο Apple TV, ‘τρέχοντας’ την έκδοση tvOS 9.1 beta, ωστόσο η Siri δεν μπορούσε πάντα να ανταποκριθεί εύκολα στα αιτήματα. Παράλληλα, το ίδιο τεστ πραγματοποιήθηκε και στο Apple TV με tvOS 9.0, ωστόσο δεν υπηρχαν κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα.

    Τέλος, είναι πιθανό πως η Apple θα συνεχίσει να δοκιμάζει τη Siri σε περιορισμένο επίπεδο για την υποστήριξη του Apple Music, πριν ακόμη κάνει διαθέσιμο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στις αρχές του 2016. Επομένως, η δυνατότητα χρήσης της Siri, μπορεί να είναι μη διαθέσιμη ή και να υπολειτουργεί για κάποιους χρήστες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles