21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Παρακολουθήστε την αντίδραση του Tim Cook καθώς ένας θαυμαστής φέρνει ένα Vintage Macintosh στα εγκαίνια του Apple Store στη Βομβάη

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, είχε μια απαιτητική μέρα την Τρίτη, καθώς το ταξίδι του στην Ινδία περιλάμβανε διάφορες συναντήσεις και χαιρετισμούς με το νέο προσωπικό λιανικής της Apple, τοπικούς προγραμματιστές εφαρμογών, διασημότητες και πολιτικούς, αλλά ήταν η άφιξη ενός μακροχρόνιου θαυμαστή της Apple στο το λανσάρισμα του καταστήματος Apple BKC που φάνηκε να προκάλεσε την πιο ενθουσιώδη αντίδραση του επικεφαλής της Apple.

    Ο Cook φαινόταν εμφανώς έκπληκτος όταν ο Sajid, ένας τοπικός σχεδιαστής UX, εμφανίστηκε απροσδόκητα στα εγκαίνια του καταστήματος στη Βομβάη με ένα vintage Macintosh SE, από το 1987. Φορώντας το εμβληματικό στυλ ζιβάγκο του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, ο Sajid μίλησε με αγάπη για τον Cook και πόζαρε για φωτογραφίες ενώ οι υπάλληλοι του καταστήματος και το πλήθος επευφημούσαν.

    Οι πωλήσεις της Apple στην Ινδία έφθασαν σε νέο υψηλό σχεδόν 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το έτος έως τον Μάρτιο του 2023. Τα έσοδα της εταιρείας στην Ινδία αυξήθηκαν κατά σχεδόν 50%, από 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με μια έκθεση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.