20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πέντε φήμες της iPhone 14 σειράς που αποδείχθηκαν λάθος

    Μετά από μήνες φημών, εικασιών και διαρροών, η Apple την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε επιτέλους το iPhone 14, το iPhone 14 Pro, το ολοκαίνουργιο Apple Watch Ultra, το Apple Watch Series 8 και το AirPods Pro δεύτερης γενιάς.

    Ενώ η πλειονότητα των φημών για iPhone 14, iPhone 14 Pro και Apple Watch αποδείχτηκε ακριβής, συμπεριλαμβανομένων των φημών της τελευταίας στιγμής για το iPhone 14 Pro, υπήρχαν κάποιες που τελικά δεν επαληθεύτηκαν. Συγκεντρώσαμε πέντε από τις πιο αξιοσημείωτες φήμες που δεν είδαμε να πραγματοποιούνται για το iPhone 14‌ και το iPhone 14 Pro παρακάτω.

    Prosser: Όχι πλαίσιο κάμερας , στρογγυλά κουμπιά έντασης ήχου και άλλα

    Στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, ο leaker της Apple, Jon Prosser, μοιράστηκε renders που ισχυριζόταν ότι ήταν για το «iPhone 14 Pro‌ Max», ημέρες πριν η Apple ετοιμαστεί να αποκαλύψει τη σειρά iPhone 13. Σε αυτές, ο Prosser ισχυρίστηκε ότι το iPhone 14 Pro‌ Max θα διαθέτει επίπεδη πλάτη χωρίς πλαίσιο κάμερας, στρογγυλά κουμπιά έντασης ήχου, αντικατάσταση μονής εγκοπής και επανασχεδιασμένες στις γρίλιες των ηχείων και μικροφώνου με επιμήκεις διχτυωτές εγκοπές αντί για μεμονωμένες οπές στο κάτω μέρος της συσκευής.

    Τα renders αποδείχτηκαν ανακριβής απεικόνιση του ‌iPhone 14 Pro‌ Max, με την Apple να διευρύνει τελικά το πλαίσιο της κάμερας για να δημιουργήσει χώρο για πιο προηγμένες κάμερες και αντ’ αυτού επέλεξε μια οπή και αντικατάσταση εγκοπής σε σχήμα χαπιού και καμία αλλαγή στα κουμπιά έντασης ή τις γρίλιες των ηχείων και του μικροφώνου.

    2TB Αποθηκευτικού Χώρου

    Μια φήμη στις αρχές και η οποία παρέμεινε μέχρι τέλους πρότεινε ότι τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα προσφέρονται σε διαμόρφωση αποθήκευσης 2 TB μαζί με την υπάρχουσα επιλογή 1TB. Το σκεπτικό ήταν ότι με τις πιο προηγμένες κάμερες, η Apple θα πρόσφερε μια μεγαλύτερη επιλογή αποθήκευσης για φωτογράφους και βιντεογράφους για αποθήκευση περιεχομένου υψηλής ανάλυσης. Αυτό δεν συνέβη, καθώς η Apple συνεχίζει να προσφέρει μια επιλογή 1 TB ως την υψηλότερη χωρητικότητα ποτέ σε ένα iPhone με τη σειρά ‌iPhone 14 Pro‌.

    Premium Titanium μοντέλο

    Μια φήμη είχε προτείνει ότι το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max θα προσφέρονται σε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο τιτανίου. Αυτό επίσης δεν συνέβη, με την Apple να χρησιμοποιεί τα ίδια υλικά στο iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max με τους αντίστοιχους προκατόχους τους.

    WiFi 6E Υποστήριξη

    Φημολογείται από το iPhone 12, μετά το iPhone 13 και ξανά για το iPhone 14, η Apple δεν έχει ακόμη φέρει το πιο πρόσφατο πρότυπο WiFi στη σειρά iPhone της. Το WiFi 6E, σε σύγκριση με το WiFi 6 που υποστηρίζεται σε όλα τα τελευταία προϊόντα της Apple, περιλαμβάνει καλύτερη υποστήριξη για πολυσύχναστες περιοχές και καλύτερη μεταφορά δεδομένων. Παραμένει ασαφές γιατί η Apple δεν έχει ακόμη υιοθετήσει την υποστήριξη WiFi 6E, αλλά θα μπορούσαμε να το δούμε στα iPhone του επόμενου έτους.

    Αναβαθμισμένη Ultra Wide Camera

    Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo δήλωσε τον Νοέμβριο του 2020 ότι όλα τα μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν την ίδια βελτιωμένη κάμερα Ultra Wide με f/1.8, 6P και αυτόματη εστίαση. Ενώ το iPhone 14 έλαβε κάποιες βελτιώσεις στην κάμερα, αυτές οι προδιαγραφές δεν αποδείχθηκαν ακριβείς. Το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus διαθέτουν κάμερα Ultra Wide με διάφραγμα f/2.4 και φακό πέντε στοιχείων. Η Ultra Wide κάμερα του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max έχει διάφραγμα f/2.2 και φακό έξι στοιχείων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.