16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Πάσχα με δωρεάν απεριόριστα Data για όλους τους πελάτες της Vodafone

    Φέτος το Πάσχα, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει δωρεάν απεριόριστα Data σε όλους τους συνδρομητές της (συμβόλαιο, καρτοπρόγραμμα και καρτοκινητό), εταιρικούς και οικιακούς, για 10 ημέρες, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ψυχαγωγία των πελατών της.

    vodafone-easter-1.jpg

    Επιπλέον, το CU που έφερε τα UNLIMITED DATA για ΟΛΟΥΣ με τα νέα μόνιμα πακέτα του, προσφέρει τώρα στους συνδρομητές του δωρεάν απεριόριστα Data για το Πάσχα, για να απογειώσουν την χρήση τους δωρεάν.

    Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσα από το Vodafone App, το CU App, το Taza App, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας της Vodafone και του CU. Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.