20 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Tim Cook τονίζει τα νέα χαρακτηριστικά ιδιωτικότητας της Apple στους Ευρωπαίους χρήστες [Βίντεο]

    Ο Tim Cook τόνισε τα νέα χαρακτηριστικά της Apple στον τομέα της ιδιωτικότητας για τους χρήστες στην Ευρώπη μέσω ενός νέου βίντεο που κοινοποιήθηκε στο YouTube κανάλι της εταιρείας στην Αγγλία.

    Ο Cook παρουσιάζει σε αυτό το 6 λεπτών βίντεο κλιπ από το WWDC21 που αφορούν αυτό το κομμάτι.

    Είναι γνωστό πως ο Cook είναι οπαδός της GDPR νομοθεσίας που εφαρμόζεται στην Ευρώπη από το 2018 και έπειτα με την Apple να ενισχύει τον τομέα ιδιωτικότητας της με βάση αυτή σε πολλές περιπτώσεις.

    Η Apple έχει δεσμευτεί πως θα εφαρμόσει όλα τα χαρακτηριστικά του GDPR όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά για όλους τους χρήστες της παγκοσμίως.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.