17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Tim Cook συνάντησε την καγκελάριο της Γερμανίας Angela Merkel

    merkel

    Όπως όλα δείχνουν ο Tim Cook είχε περισσότερες συναντήσεις στην Γερμανία πέρα από την επίσκεψη του στην εφημερίδα BILD χθες στο Βερολίνο. Η εφημερίδα αναφέρει πως ο Cook συναντήθηκε και με την καγκελάριο Angela Merkel.

    Θέμα συζήτησης τους ήταν η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η εκπαίδευση. Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε επίσης στα διαχείριση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

    Ο Cook μάλιστα ανέφερε πως καταλαβαίνει απόλυτα την ευαισθησία της Γερμανίας για τα προσωπικά δεδομένα αναφέροντας συγκεκριμένα πως “Οι Γερμανοί έχουν τις ίδιες βλέψεις στα προσωπικά δεδομένα όπως και εγώ”

    Ο Cook επίσης ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που συνάντησε την Merkel και πως τον εντυπωσίασε η γνώση της σε πολλά διαφορετικά θέματα.

    Η BILD από την πλευρά της δημοσιοποίησε περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Tim Cook στα γραφεία της και όχι μόνο. Μάλιστα του δόθηκε και ένα κομμάτι από το τοίχος του Βερολίνου ως ενθύμιο.

    Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτό ο Cook έβαλε γραβάτα για να συναντήσει την καγκελάριο μιας και στην επίσκεψη του στην εφημερίδα δεν την είχε.

    2c0h554-bild-2 2c0h554-bild 3w559c0-bild 4c0h554-bild 5c0h554-bild

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles