21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Tim Cook μιλά για την εκπαίδευσή του, το αγαπημένο του μάθημα από τον Στιβ Τζομπς, την ψυχραιμία

    Στο FIRST Inspire Gala 2022, ο Brian Tong είχε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Tim Cook, ο οποίος μοιράστηκε για τη δική του εκπαίδευση, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μαθήματα που του δίδαξε ο Steve Jobs, πώς προσεγγίζει την ηρεμία και πολλά άλλα.

    Όταν ο Tong ρώτησε τον Cook πώς η εκπαίδευση βελτίωσε το ταξίδι του, ο CEO της Apple μοιράστηκε ότι είναι προϊόν του δημόσιου σχολικού συστήματος. Βλέπει την εκπαίδευσή του ως το θεμέλιο όλων όσων μπόρεσε να κάνει, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας της Apple. Μοιράστηκε ευγνωμοσύνη για τους γονείς και τους δασκάλους του που έδωσαν έμφαση στη σημασία της εκπαίδευσης.

    Ο Tong ρώτησε επίσης για μαθήματα ζωής που έχουν ξεχωρίσει στον Cook. Απάντησε ότι ο Steve Jobs του δίδαξε ότι «η χαρά είναι στο ταξίδι. Ξέρεις ότι πάντα σκεφτόμουν το επόμενο πράγμα και πάντα αναβάλλω την ευτυχία μέχρι να συμβεί το επόμενο. Και φυσικά το επόμενο δεν συμβαίνει ποτέ. Αλλά μου δίδαξε ότι η χαρά είναι στο ταξίδι».

    Ο Cook μοιράστηκε επίσης την αξία της εύρεσης ενός πάθους και τον τρόπο με τον οποίο η Apple εργάζεται για να παρέχει ίση πρόσβαση σε όλους μέσω της χρηματοδότησης εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών.

    Όσον αφορά το να παραμείνει ήρεμος ενώ ηγείται της Apple, ο Cook είπε ότι εστιάζει την ενέργειά του στο να αγαπά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, να κάνει ο ένας τον άλλο καλύτερο και να κάνει εξαιρετική δουλειά που θα εμπλουτίσει τις ζωές των άλλων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.