14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Tim Cook θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής των πτυχίων στο George Washington University

    tim-cook-black-background-apple

    Το πανεπιστήμιο George Washington ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως ο CEO της Apple, Tim Cook, θα παρευρεθεί στην τελετή απονομής των πτυχίων και δώσει κάποια ομιλία, στις 17 Μαίου 2015

    Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έγινε νωρίτερα μέσα στην ημέρα στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου George Washington. Ο πρύτανης της σχολής εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του μέσα από το μήνυμα που έγραψε:

    I am delighted that Tim Cook has accepted our invitation to give this year’s commencement address on the National Mall. I know our graduating students will be inspired and enlightened by his reflections on the lessons he has garnered from his distinguished career as a highly effective leader at the forefront of technological innovation.

    Η επιλογή του Tim Cook για να δώσει την ομιλία, έγινε από τους ίδιους τους φοιτητές, οι οποίοι θα του παραδώσουν και ένα τιμητικό βραβείο για τα όσα έχει προσφέρει ο ίδιος και ο προκάτοχός του στον κόσμο της τεχνολογίας, της έρευνας και όχι μόνο.

    Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά όπου ο Tim Cook θα παρευρεθεί σε τελετή απονομής πτυχίων για να δώσει κάποια ομιλία, αλλά η δεύτερη φορά. Το 2010 είχε παρευρεθεί στο πανεπιστήμιο του Auburn για τον ίδιο σκοπό. Επίσης, όλοι θα θυμόμαστε την ομιλία που είχε δώσει ο Steve Jobs στο πανεπιστήμιο του Stanford το 2005, κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησης του πανεπιστημίου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles