14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Tim Cook επισκέφτηκε γνωστή εφημερίδα της Γερμανίας για άγνωστο ακόμη λόγο

    b-niffcw8aapoyi-jpg-large

    Ο CEO της Apple Tim Cook εντοπίστηκε σήμερα να βρίσκεται στο Βερολίνο στην Γερμανία. Ο Cook λοιπόν έκανε την εμφάνιση του στην διάσημη γερμανική εφημερίδα BILD (Bild-Zeitung), ενώ των συνόδευαν σε μια ξενάγηση στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων της οι editors-in-chief Kai Diekmann και Julian Reichelt.

    Screen Shot 2015-02-24 at 17.55.47

    Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο Cook ο ταξίδεψε στην Γερμανία για να συναντήσει αυτούς του αρχισυντάκτες της εφημερίδας. Κάποιο εικάζουν πως ίσως προσπαθεί να κάνει καλύτερο promoting για το επερχόμενο Apple Watch μέσω μιας αποκλειστικής συνέντευξης που θα δοθεί στην δημοσιότητα της επόμενες εβδομάδες.

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles