17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο Steve Jobs συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο αγαλμάτων του προέδρου Trump το οποίο έχει μπερδέψει τους πάντες

    Ο συνιδρυτής της Apple Steve Jobs έχει συμπεριληφθεί στην λίστα ονομάτων που θέλει ο Trump να γίνουν αγάλματα σύμφωνα με το σχέδιο του για ένα εθνικό πάρκο. Οι αντιδράσεις του Twitter ήταν άμεσες απέναντι στο National Garden of American Heroes με τα σχεδόν 520 αγάλματα που θέλει να δημιουργήσει ο Trump.

    O Trump είχε ανακοινώσει αυτό το πλάνο του πίσω τον Ιούλιο αλλά άφησε μέχρι την τελευταία στιγμή την ανακοίνωση των ονομάτων.

    Αν και σίγουρα οι άνθρωποι που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την λίστα έχουν κάνει μεγάλα πράγματα όσο ήταν εν ζωή ο τεράστιος αριθμός αγαλμάτων προδικάζει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σαν ένα πάρκο από αγάλματα χωρίς χαρακτήρα που αυτός που το επισκέπτεται πραγματικά θα χάνεται!

    Is it like a thousand acres big? Do you drive through like a safari park?

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.