19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Mark Zuckerberg έχασε $6 δις εξαιτίας των μεγάλων προβλημάτων που είχε χθες η Facebook

    Τα Facebook, Instagram και WhatsApp όπως οι περισσότεροι από χθες καταλάβατε είχαν τεράστια προβλήματα χθες με τις εφαρμογές αυτές να παραμένουν εκτός λειτουργίας για περισσότερες από 6 ώρες. Παρά το γεγονός ότι το δίκτυο της Facebook είναι πλέον online αυτό δεν σταμάτησε από το να χάσει ο CEO της Facebook Mark Zuckerberg να χάσει περισσότερα από $6 δις μέσα σε λίγες ώρες.

    Όπως αναφέρει το Bloomberg, η μετοχή της Facebook έπεσε σχεδόν 5% χθες και συγκριτικά με τα μέσα Σεπτεμβρίου η πτώση αγγίζει το 15%. Όπως αναμενόταν αυτό επηρέασε την περιουσία και την αξία του Zuckerberg.

    Οι χρήστες ξεκίνησαν να έχουν χθες προβλήματα με τις υπηρεσίες της Facebook από τις 18.00 ώρα Ελλάδος και παρέμειναν offline μέχρι και μετά τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Αν και οι λόγοι πίσω από αυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαροι φαίνεται πως η Facebook επηρεάστηκε από ένα DNS πρόβλημα που “εξαφάνισε” τα paths των domains της Facebook. Σαν να μην έφτανε αυτό και το εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας είχε σοβαρά προβλήματα που έκανε την όλη κατάσταση ακόμη πιο σύνθετη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.