19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο LeBron James εμφανίστηκε στο Instagram με τα νέα ακυκλοφόρητα Beats Studio Buds

    Όπως σας έχουμε αναφέρει η Apple δουλεύει πάνω σε ένα νέο σετ ασύρματων ακουστικών με την Beats και την ονομασία Beats Studio Buds. Αν και τα earbuds αυτά έχουν δεχτεί ακόμη και FCC πιστοποίηση η Apple δεν τα έχει ακόμη επίσημα ανακοινώσει. Πάρα αυτά φαίνεται πως ο LeBron James ήδη τα έχει στην κατοχή του….

    Το αστέρι του NBA και των Los Angeles Lakers κοινοποίησε μια σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό του Instagram. Αν και οι φωτό δεν φαίνεται να έχουν κάτι ξεχωριστό όλοι παρατήρησαν πως ο James φοράει ένα σετ λευκών earbuds που μοιάζουν με τα νέα Beats Studio Buds.

    Αν και οι φωτογραφίες είναι από απόσταση φαίνεται πως το σετ ακουστικών που φοράει έχει το λογότυπο της Beats ενώ ο σχεδιασμός τους είναι πανομοιότυπος με αυτόν που διέρρευσε για τα Beats Studio Buds.

    Να θυμίσουμε βέβαια πως και η Beats είναι αγαπημένη εταιρεία για αθλητές και καλλιτέχνες και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη αν η Apple έστειλε τα νέα Beats Studio Buds σε κάποιους από αυτούς.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.