14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ο Jony Ive και Marc Newson θα ανοίξουν το “Conde Nast Luxury Conference” τον Απρίλιο

    i.1.ive-newson-apple-red-auction

    Οι δύο κορυφαίοι σχεδιαστές της Apple Jony Ive και Marc Newson θα ανοίξουν το ‘Conde Nast Luxury Conference,’ – συνέδριο όπως αναφέρει σήμερα το Vogue. Το διήμερο αυτό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Απριλίου στην Φλωρεντία της Ιταλίας. Το συνέδριο έχει θεματολογία το μέλλον του συνδυασμού πολυτέλειας και τεχνολογίας.

    “Η Apple πλέον είναι ένα δυνατό κομμάτι της βιομηχανίας πολυτελείας” ανέφερε ο Vogue Editor Suzy Menkes.

    “Τα iPhone, iPad αλλά και το επερχόμενο Apple Watch συναγωνίζονται απ ευθείας τις τσάντες χειρός, τα ρολόγια πολυτελείας αλλά και τα τελευταίας γενιάς αξεσουάρ” τόνισε συνεχίζοντας.

    Οι σχεδιαστές της Apple θα κλιθούν να παρουσιάσουν τις βλέψεις τους για το που κατευθύνεται ο όρος πολυτέλεια τον 21 αιώνα αλλά και να συζητήσουν την συνεργασία τους και τις δουλειές που έχουν πραγματοποιήσει.

    Φήμες θέλουν τον Newson να δούλεψε πολύ στενά με τον Ive για την δημιουργία του Apple Watch και έτσι δεν είναι τυχαίο που σε κάποια από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της συσκευής εμφανίζεται το όνομα του.

    Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε το τι θα πουν οι δύο άντρες τον Απρίλιο. Αφενός γιατί ο Ive δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και αφετέρου γιατί το Newson δεν έχει κάνει πολλά σχόλια για τo Apple Watch μέχρι στιγμής.

    Επίσης θέλουμε να δούμε και αν επιβεβαιωθούν τα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό και που θέλουν την Apple να μεταμορφώνετε σε ένα brand πολυτελείας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles