16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ο Jason Sudeikis αποκαλεί την «Ted Lasso» τρίτη σεζόν «το τέλος αυτής της ιστορίας που θέλαμε να πούμε»

    Καθώς όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα της σεζόν 3 του Ted Lasso την επόμενη εβδομάδα, το μόνο ερώτημα που απασχολεί διασκεδάζει για άλλη μια φορά γύρω από την ερώτηση, αλλά λέει: «Αυτό είναι το τέλος αυτής της ιστορίας που θέλαμε να πούμε».

    Πίσω στο 2020, ο δημιουργός του Ted Lasso, Bill Lawrence, εξήγησε ότι η σειρά πιθανότατα θα τελείωνε μετά την τρίτη σεζόν, καθώς η σειρά σχεδιάστηκε αρχικά με ένα πλάνο τριών εποχών. Από τότε, πολλοί οπαδοί λειτουργούν με την υπόθεση ότι η τρίτη σεζόν θα είναι η τελευταία σεζόν, παρόλο που αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί στην πραγματικότητα.

    Μιλώντας στο Deadline αυτή την εβδομάδα, ο Sudeikis σταμάτησε και πάλι να λέει ότι η τρίτη σεζόν θα είναι η τελευταία. Ωστόσο, επιβεβαίωσε αυτό που είπε προηγουμένως ο Lawrence ότι αυτό ήταν το τέλος του αρχικού πλάνου της ιστορίας.

    Ο Sudeikis υποστήριξε επίσης ότι οι οπαδοί μπορεί να μην θέλουν μια τέταρτη σεζόν αφού δουν τι φέρνει η τρίτη σεζόν στο τραπέζι:

    Αυτό είναι το τέλος αυτής της ιστορίας που θέλαμε να πούμε, που ελπίζαμε να πούμε, που μας άρεσε να λέμε. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα θέλουν περισσότερα και είναι περίεργοι πέρα ​​από αυτό που δεν ξέρουν ακόμη είναι κολακευτικό. Ίσως μέχρι τις 31 Μαΐου, αφού έχουν κυκλοφορήσει και τα 12 επεισόδια της σεζόν, να λένε, «Φίλε, ξέρεις τι, το καταλαβαίνουμε, είμαστε καλά. Δεν χρειαζόμαστε πια μια νέα σεζόν, το καταλάβαμε.’

    Ο Sudeikis έθιξε επίσης την πιθανότητα ενός πιθανού spin-off του Ted Lasso βασισμένο σε ένα από τα άλλα αστέρια της σειράς:

    «Ναι, νομίζω ότι έχουμε στρώσει το τραπέζι για κάθε λογής σενάριο… για να παρακολουθήσουν την περαιτέρω αφήγηση αυτών των ιστοριών», είπε. «Και πάλι, δεν μπορώ παρά να εκλάβω την ερώτηση ως κολακεία για το τι προσπαθήσαμε να κάνουμε όλοι όσοι δουλεύαμε στην σειρά αυτή. Είναι πράγματι κάπως να το σκεφτούν αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί όταν φτιάξεις πράγματα. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι θέλουν περισσότερα, ακόμα κι αν είναι διαφορετική προσέγγιση είναι υπέροχο».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.